Annonce
Fredericia

OL-minder: Håndbolddrengene var da også med

OL har også håndbold på programmet, og ved de fredericianske tv-skærme i 70'erne og 80'erne kunne man trykke tommelfingre for lokale helte fra Fredericia KFUM på det danske ol-hold. Bl.a. Jørgen Heidemann (forrest) som var med ved OL i 1972 sammen med klubkammeraten Flemming Hansen. Arkivfoto:
Annonce

Fredericia: Det er både til lands og til vands fredericianere har kæmpet for OL-medaljer, og dagbladets lille mindekavalkade var bestemt ikke fuldstændig. Blandt andet kom vi skammeligt til at forbigå de lokale håndbolddrenge som i 70'erne og 80'erne deltog ved legene, minder Per Skovsen os om.

Adskillige af håndboldspillerne fra Fredericia KFUM's storhedstid var udtaget til at spille med til flere OL.

Jørgen Heidemann og Flemming Hansen deltog i håndbold ved OL i München i 1972, Søren Andersen, Anders Dahl-Nielsen og Jesper Petersen ved OL i Montreal i 1976, Bjarne Jeppesen og Mogens Jeppesen i Moskva 1980, og Mogens Jeppesen igen i Los Angeles i 1984, skriver Per Skovsen og tilføjer:

- På fodboldbanen har der også været Fredericia-tilknytning, da Mathias Hebo Rasmussen var med i fodbold i 2016 i Rio de Janerio. Han spillede for FC Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce