Annonce
112

Olie og vragdele på kørebanen – kvindelig bilist kørte frontalt ind i modkørende

Arkivfoto: Michael Bager
En fører og en passager i en bil måtte tirsdag forbi traumeafdelingen på Kolding Sygehus efter et færdselsuheld på Vejlby Kirkevej. En kvinde kørte frontalt ind i en mandlig bilist.

Opdateret 09.05 med oplysninger fra Sydøstjyllands Politi

Fredericia: Det lokale brandvæsen har haft nok at se til de seneste dage, og tirsdag var ingen undtagelse. Klokken 14.36 modtog Trekantbrand melding om forurening i forbindelse med et færdselsuheld på Vejlby Kirkevej. Da beredskabet kom frem til stedet, blev de mødt af olie på vejbanen og vragdele spredt ud over det hele. Det oplyser indsatsleder Hans Egon Bendorff.

Ifølge ham var de to biler "temmelig smadrede" efter sammenstødet. Der skete også personskade ved uheldet, men de pågældende var allerede kørt fra stedet, da brandvæsenet nåede frem. Brandfolkenes opgave blev derfor alene at rydde op på stedet, koble strøm fra bilerne, fjerne vragdele og skubbe bilerne ind til siden.

Sydøstjyllands Politi oplyser onsdag morgen, at uheldet opstod, da en kvindelig fører på 22 år kom kørende i nordlig retning ad Vejlby Kirkevej. Ud for nummer 21, i en mindre kurve, kom hun for langt over i den modsatte kørebane. Det betød, at hun frontalt kørte ind i en mandlig bilist på 20 år, der kom kørende i sydlig retning. I bilen, ført af den 22-årige kvinde, befandt sig to personer. De blev begge kørt til traumeafdelingen på Kolding Sygehus med ambulance.

Ifølge politikommissær Brian Fuglsang fra Sydøstjyllands Politi, var de to personer kommet til skade - dog ikke livsfarligt.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce