Annonce
Danmark

Om at give krammere som taxachauffør

Annonce

Debat: Indrømmet jeg har også gjort det! Sågar skrevet en længere artikel om det i vort fagforeningsblad, Faglig Forsvar, om min udåd. Ja det vil sige, det var det ikke dengang, der var det endnu ikke blevet så moderne og oppe i tiden, som nu.

Men ser vi på det, med nutidens øjne, så består min brøde i, at jeg har givet utroligt mange krammere til de mange kvinde, jeg gennem tiden har omgået.

Derfor føler jeg mig kaldet til, at delagtiggøre jer læsere om mine meritter ud i sexisme, ja det er noget være noget.

Det er sket over en bred kam, men flest er nok tilfaldet de mange dejlige, skønne selvstændigt tænkende  kvinder, der er i Forsvaret. Her må jeg nok stolt erkende, at jeg er den mandsperson, der kan brillere med flest krammere af det kvindelige personel, og jeg har nydt hvert et kram.


Det er sket over en bred kam, men flest er nok tilfaldet de mange dejlige, skønne selvstændigt tænkende  kvinder, der er i Forsvaret. Her må jeg nok stolt erkende, at jeg er den mandsperson, der kan brillere med flest krammere af det kvindelige personel, og jeg har nydt hvert et kram.


Og for at det ikke skal være løgn, så har det også – heldigvis – gentaget sig i mine mange år i hyrevognsbranchen. Både af mine kvindelige kolleger og af tilfredse kunder. Jamen er det ikke bare fantastisk da! Det skal naturligvis siges, at det er kvinderne, som kunder, i denne branche, der altid har taget initiativet og lagt sig over mod min side, og givet et kram.

Dette for at takke for en veludført service og min aldrig svigtende hjælpsomhed.

Nu forholder det sig helt sikkert også sådan, at de kvinder der er i netop disse to brancher, Forsvaret og taxibranchen (man kan da håbe, at det gælder flere andre brancher), at de er ikke sådan at kyle ud af fatningen. De er gjort af et ganske særligt stof, de er ikke en del af den store flok tudekoner, eller ”svagpissere” som vi siger i Forsvaret. Her bliver vi ikke i tvivl om, som mænd, hvis vi gør noget de ikke bryder sig om, så er man sjældent i tvivl, kan jeg hilse og sige. Så bliver vi lige afklapset med det samme.

Når nu vi er ved snakken om, hvad man kan blive udsat for, når man som jeg, og de kvinder der også har valgt, at køre om natten som taxichauffør, så skulle jeg hilse og sige, at hvis vi skulle have anmeldt alle de småting vi også har været udsat for, af mere eller mindre seksuel karakter, i gennem alle årene, jamen så havde vi stået oppe på Odense Politigård endnu.

Og guderne skal vide, at jeg bestemt ikke er Guds gave til samtlige kvinder i denne verden, og alligevel er der mange der har prøvet til. Tænk sig ikke én eneste gang har jeg følt mig krænket. Faktisk har jeg været lidt skuffet, hvis ikke en af de kvindelige kolleger, til den årlige julefrokost, ikke bød sig til, eller spillede lidt op, også kaldet flirt, så var det godt nok en kedelig fest.

Jeg kan skrive tommetykke bøger, om mine oplevelser i tiden som taxichauffør, og mange vil sikkert tro, at halvdelen er løgn, men de skulle bare vide.

For god ordens skyld bør jeg nok sluttelig lige nævne, inden jeg nu kommer i de landsdækkende aviser (for jeg er jo også politiker), at jeg agter at forsætter med at give krammer, til alle de kvinder jeg mener skal have et, og det er de kvinder i min omgangskreds helt på det rene med, for ellers pisser de bare af, så undgår vi efterfølgende noget fnidder fnadder på den konto.

Noget alle mine dejlige kvindelige bekendtskaber er helt indforstået med, ellers var de heller ikke en del af min omgangskreds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Indtørret blod og kødrester på gulvrist: Slagterforretning får to sure smileys i træk og bøder for flere tusinde kroner

Annonce