Annonce
Debat

Omtale af arrangement: Nødråb fra udkanten

Annonce

Læserbrev: Studiekredsen bag ”Skærbækfortællinger” udgiver lørdag den 7. november den niende bog om folk, steder og begivenheder i Skærbæk. I år har vi gennem tre uger forgæves forsøgt at få omtale af bogen i Fredericia Dagblad og/eller Elbobladet – noget der ikke har været problemer med de foregående otte år. Vi har svært ved at se meningen med de to blades motto: ”Sammen om det lokale liv” og bladenes helsides annoncer med opfordringen: ”Fortæl os om dit arrangement”, når vi skal have så meget besvær med at få ”taletid”. Sidste udvej må blive dette læserbrev.

Studiegruppen bruger ”Eventinfo”, der er god til kort at orientere læserne om begivenheder, der finder sted. Men det er vores vurdering, at Eventinfo ikke kan erstatte et interview med omtale af – i dette tilfælde en bog og dens indhold.

Svar fra redaktionen:

Kære Bodil, som flere fra vores redaktion inklusiv undertegnede har været i dialog med jer om, så vælger vi at prioritere vores journalistiske ressourcer anderledes i år i forhold til de forgangne otte år, hvor vi har brugt journalistiske kræfter på at skrive om Skærbækfortællinger. I stedet har I fået tilbudt - som alle andre arrangører - og gjort brug af vores Eventinfo til at få omtale på fire platforme: frdb.dk, elbobladet.dk og begge printaviser.

Mette Salling Eriksen, chefredaktør

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Aftrådt formand kritiserer Fredericia HK's ledelse: De vil ikke gøre det, man skal

Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Fredericia HK For abonnenter

FHK-formand: Jeg kan ikke genkende billedet af, at vi skulle være imod samarbejde

Annonce