Annonce
Trekantområdet

Onkel Reje skyder Kulturnatten i gang hos Nicolai Kultur

Mads Geertsen spiller Onkel Reje i Ramasjangs populære børneprogram. I år er han klar til at åbne Kulturnatten i Kolding. PR-foto
Traditionen tro åbnes årets Kulturnat og Trekantområdets Festuge hos Nicolai Kultur. I år er det Onkel Reje, der er klar til at spille for Koldings børn og deres forældre.

Kolding: Børnenes løjerlige antihelt Onkel Reje indtager scenen i Nicolai Gården med syrede rim, røverhistorier og musik 23. august kl. 16.05.

Onkel Reje er modsætningen til alt, hvad de fleste prøver at lære børn af gode manerer. Han har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må.

Gennem de sidste mange år har Onkel Reje slået sine folder på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter har optrådt i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til Sørøvershow og serien om Onkel Rejes Heavyband.

Annonce

Borgmester holder åbningstale

Inden Onkel Reje spiller, holder borgmester Jørn Pedersen åbningstale for Kolding Kultunat.

- Kulturnatten er noget helt specielt, og vi er stolte over, at startskuddet til det hele sker hos os, siger leder af Nicolai, Mette Strømgaard Dalby i en pressemeddelelse.

Da der forventes mange børn og voksne i gården til koncerten med Onkel Reje, vil gården være opdelt i zoner. Så børn kommer til at stå forrest, og voksne bagerst. Derudover vil der være et område, hvor man skal stille barnevogne.

Sensommer i Nicolai

Om aftenen byder Nicolai Biograf & Café på Sensommer i Nicolai, hvor Jazzband Kolding spiller.

Aftenen rundes af med Grease Sing-a-long, hvor du kan synge med for fuld kraft, når den legendariske film fra 1978 vises i en flot sing-a-long version med sangtekster på lærredet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pludselig gik en mand på kørebanen: I kritisk tilstand efter påkørsel

Annonce