Annonce
Erhverv

Onlinevirksomhed flytter til Fredericia på grund af pladsproblemer

Jima Hegn er flyttet fra Børkop til Fredericia. Foto: Jima Hegn
Onlinevirksomheden Jima Hegn flytter fra Børkop til Fredericia.

Fredericia: Onlinevirksomheden Jima Hegn Aps har så stor vækst, at pladsen er blevet for trang, så derfor flytter virksomheden fra 3000 kvadratmeter i Børkop til 6000 kvadratmeter i Fredericia.

Det er tredje gang indenfor fire år, at virksomhed må flytte på grund af pladsproblemer. Det oplyser Jima Hegn i en pressemeddelelse.

- Det er nødvendigt, for at vi kan være lagerførende med hele vores sortiment. Samtidig får vi bedre faciliteter, så vi fortsat kan tilbyde kort leveringstid på hegn til lav pris til vores kunder i hele landet, oplyser medindehaver af Jima Hegn Henrik Petersen.

Flytningen er foregået med rekordfart for at blive klar til den nye sæson. Hele lageret blev flyttet på under en uge. Jima Hegn er flyttet ind i det erhvervsbyggeri, som SER Hegn opførte på Prins Christians Kvarter 3 i januar.

Annonce

Fortrinsvis private kunder

Jima Hegn har med hjemmesiden www.jimahegn.dk specialiseret sig i onlinesalg direkte til kunderne, som fortrinsvis er private, men de senere år også større kunder særligt inden for boligselskaber og offentlige institutioner.

- Vi importerer selv mange af vores varer, og ved at sælge på nettet kan vi holde priserne lave, fordi vi springer alle mellemled over. Vi lægger mange ressourcer i webudvikling og nytænkning omkring, hvordan man kan gøre det simpelt at købe hegn, og samtidig kan vi tilbyde levering og montering over hele landet. Den kombination har givet os en stor vækst, oplyser medejer Daniel Kjær i pressemeddelelsen.

Hegnet er ifølge Jima Hegn vedligeholdelsesfrit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

Annonce