Annonce
Fredericia

Opgiver overvåget p-plads: Chauffører vil ikke betale for egen sikkerhed

De udenlandske lastbilchauffører i Taulov Transportcenter får ikke et indhegnet og overvåget parkeringsareal, som havneselskabet ADP havde lovet dem, for kun et fåtal vil betale for den sikkerhed. Arkivfoto: Michael Svenningsen
danmark C - Associated Danish Ports A/S har indtil videre opgivet at bygge et indhegnet og videoovervåget parkeringsareal til de mange udenlandske lastbilchauffører, som passerer gennem Taulov Transportcenter, og som overnatter i lastbilerne.

- Vi kan ikke få økonomi i sådan et overvåget anlæg på nuværende tidspunkt, derfor har vi lagt planerne i skuffen.

Det oplyser havneselskabets adm. direktør Nils Skeby, som er bestyrelsesformand i foreningen Taulov Transportcenter.

Kun få vil betale

Kun meget få af de udenlandske lastbilchauffører, som overnatter i Taulov Transportcenter, og deres vognmænd er tilsyneladende interesseret i at betale for deres egen eller chaufførernes sikkerhed.

Imidlertid lægger man nu op til, at alle lastbilchauffører får adgang til det indhegnede parkeringsareal, som vognmandsfirmaet Anneberg har etableret tæt på Europavej i Taulov Transportcenter.

Et samarbejde mellem Fredericia Kommune, Associated Danish Ports A/S og Taulov Transportcenter gør det muligt at etablere toiletfaciliteter, samt borde og bænke på arealet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce