Annonce
Trekantområdet

Oplev kunst og musik i Kanalbyen

Søndag 1. september kl. 14 kan man på Scenen i C-byen opleve gratis frokostjazz med Mads Mathias og Mathias Heise. De er to af Danmarks nye jazzprofiler, som her har besluttet at stå side om side på samme scene. PR-foto

Fredericia: Lysende mønstre, halsbrækkende akrobatik, moderne jazz og overraskende havnedyr præger Kanalbyen under Trekantområdets festuge 23. august til 1. september 2019.

Kunstnerkollektivet Vontrapp har skabt en stor installation under navnet "Havet er så blåt som øjet ser". Vontrapp er selv guider på vandringerne. Søndag 25. august kl. 15 og 17 og fredag 30. august kl. 17 og 19. Varighed 15 minutter. Mødested: Coffee Corner, Prinsessegade 105.

Nycirkus På Nordisk Vand er et flot og forførende cirkusshow af 60 minutters varighed med livemusik af den svenske electronica-artist Jenny Nilsson anbefales til publikum i alle aldre. Det kan opleves søndag 25. august kl. 14, Gl. Havn. Gratis.

Søndag 1. september kl. 14 kan man på Scenen i C-byen opleve gratis frokostjazz med Mads Mathias og Mathias Heise. De er to af Danmarks nye jazzprofiler, som her har besluttet at stå side om side på samme scene.

Dette er blot noget af det, man kan opleve. Man kan læse mere om kunstarrangementerne og de mange andre arrangementer i Kanalbyen i Kanalbyens kulturkalender på www.kanalbyen.dk/kalender

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce