Annoncørbetalt indhold

Opret dit eget anpartsselskab

Dette indhold er sponsoreret

Går du med tanker om at stifte virksomhed i trekantsområdet, så kan det være en fordel at oprette det som anpartsselskab eller ApS. Frem for at satse hele butikken med en enkeltmandsvirksomhed er der flere fordele ved at stifte et anpartsselskab. Læs mere i artiklen og hør mere om fordelene.

I trekantsområdet mellem Fredericia, Vejle og Kolding går det godt. Det vækstes som aldrig før, og det er et helt oplagt sted at stifte virksomhed fra, da der er rige muligheder for at komme rundt om i landet. Århus ligger en time væk, København bare to, så du har hele landet til din rådighed, hvis du starter en virksomhed med trekantsområdet som hovedsæde.

Hvis du går og overvejer en startup, så kan der være flere fordele i at stifte det som anpartsselskab frem for at gøre det som enkeltmandsvirksomhed. Hvis du vil beskytte din privatøkonomi, kan et anpartsselskab være vejen frem, da du i så fald kun hæfter for dit indskud.

Det behøver ikke være svært

Hos NemAdvokat ønsker de at gøre det så enkelt og let for dig at oprette din virksomhed som anpartsselskab. Du skal bare gå ind og bestille, registrere hvad du ønsker, og så klarer de alt det tunge papirarbejde for dig. På deres hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du skridt for skridt kan oprette et anpartsselskab. Klik her og opret ApS i dag.

De står klar til at rådgive dig, hvilken registrering der passer bedst til jeres virksomhed og ApS. NemAdvokat ønsker at gøre det lettere for jer at overskue, så I træffer de bedst mulige valg for virksomheden.

Vær opmærksom på krav

Når man opretter et anpartsselskab, er der flere ting, man skal være opmærksom på. For det første skal én eller flere have aktier eller anparter i virksomheden. Dernæst skal selskabskapitalen være på minimum 40.000 kr. Det gælder også at regnskabet bliver ført i forhold til regnskabsloven, og at der indsendes en årlig rapport til Erhvervsstyrelsen. Derudover skal der udpeges en direktion og eventuel bestyrelse.

Alt dette plus mere kan du høre mere om gennem din NemAdvokat. Hvis du føler, at kravene virker uoverskuelige, så står de klar til at hjælpe dig igennem, så du får det bedst mulige ud af en anpartsaftale. Din rådgiver vil stå klar til at guide dig igennem og sende alle relevante oplysninger til de rette myndigheder. De ønsker at gøre det så nemt og billigt som muligt for dig.

Start din egen virksomhed

Det skal ikke være svært at starte egen virksomhed hverken i Fredericia, Trekantsområdet eller i hele Danmark. Mange tør ikke tage springet, fordi der enten er for store økonomiske risici, hvis man fejler, eller også er procedurerne bare uoverskuelige for den almene borger.

NemAdvokat ønsker at gøre det lettere for alle, at starte deres egen virksomhed. Med en anpartsaftale mindsker man risiciene og sørger for at give sin virksomhed de bedste muligheder for overlevelse på markedet. Det kan derfor være det ansvarlige at gøre, og du kan derfor overveje det til din startup.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.