Annonce
Fredericia

Ottos er lukket: Streetfood håber snart at kunne præsentere ny bod

Ottos Anatolian Food var med helt fra begyndelsen, da Urbania Streetfood i juli 2018 log dørene op i Gothersgade. De har hele tiden holdt til i hjørnet, men nu er Ottos lukket. Arkivfoto: Brian Løkkegaard
Indehaveren af boden vil prioritere sin tid anderledes.
Annonce

Fredericia: Spisestedet Ottos Anatolian Food i Urbania Streetfood i Gothersgade er lukket.

Boden lukkede i søndags. Det oplyser indehaver af Urbania Streetfood Brian Løkkegaard.

- De valgte at lukke i søndags - også lidt hurtigere end de først have forventet. Indehaver af Ottos, Memet Ahmad, ønskede at prioritere lidt anderledes. Han har nogle børn, som han gerne vil tage sig mere af, og samtidig arbejder han fuld tid som skolelærer, så han kunne ikke få enderne til at nå sammen, fortæller Brian Løkkegaard.

Ottos Anatolian Food har været med helt fra begyndelsen, da Urbania Streetfood slog dørene op første gang i juli 2018.

Annonce

Håber snart at kunne præsentere nye bod

Han ærgrer sig over lukningen af Ottos, da han altid har haft et godt samarbejde med indehaveren, men udtrykker også fuld respekt for beslutningen. Han oplyser desuden, at håbet fra Memet Ahmads side var, at en ansat ønskede at tage over, ligesom det er sket med hans andre boder andre steder i landet. Men det lykkedes ikke.

- Så vi tog en hurtig beslutning om at lukke, da det var det, han havde det bedst med, siger Brian Løkkegaard.

Det er ofte iværksættere, som prøver forskellige koncepter af, der åbner streetfood-boder. Derfor kan man ikke nødvendigvis forvente, boderne bliver i mange år, oplyser Brian Løkkegaard.

Der skal nu findes en ny bod. Det arbejde er i fuld gang, men der går lige lidt tid, inden Urbania Streetfood kan fortælle om den nye bod, da detaljerne i aftalen først skal falde på plads.

- Vi har god kontakt til et par, men de skal også lige have deres ting på plads, og der skal bygges en ny bod op. Inden for tre ugers tid kan vi nok præsentere den. Jeg vil tro, vi er klar omkring vinterferien, fortæller Brian Løkkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre svigter de nedslidte

Fredericia For abonnenter

Fagfolk om nej til nedrivning: Indtil videre for uambitiøst at vælte fint fredericiansk arvesølv

Fredericia

Jobpatruljen har talt med ungarbejdere i Fredericia: Fortsat for mange tunge løft og mangel på oplæring

Annonce