Annonce
Erhverv

Ung franchisetager i spidsen for ny satsning af landsdækkende kæde

Luindo Stopani må selv træde til ved kassen, når der er kø. Foto: Larz Grabau
Tilbudsjægere strømmer til outletbutik i Vojens, der har flere kunder end butikschefen forventede.
Annonce

VOJENS: - Der er en lang kø ved kassen ...

- Jeg kommer nu.

Luindo Stopani er en travl mand. Siden slutningen af november har han som franchisetager stået spidsen for Dansk Outlet i Vojens, og det er strømmet ind med tilbudsjægere fra nær og fjern.

Det har overrasket den 27-årige butikschef, der har erfaring fra Dansk Outlet i Korsør og Ribe, at kunderne er kommet helt fra Kolding og Esbjerg, selv om grundlaget i den tidligere Skousen-forretning på Trekanten i Vojens selvfølgelig er de lokale.

- Vi har en relativ stor radius, og vi oplever også, at det stort set er fifty-fifty af mænd og kvinder blandt kunderne, og at der er en del unge iblandt. Det sidste skyldes nok, at vi har en del mærker, som især appellerer til dem, og at de har fundet ud af, at det er det nyeste tøj, vi har i butikkerne, mener Luindo Stopani.

- Vi har egne brands som Carnet til mænd og Nero til yngre mænd, der gerne vil være velklædte. Til kvinderne har vi Steenholt, Solo, ChaCha og ZbyZ – det sidste er i store størrelser. Og vi har kendte mærkevarer som Geographical Norway, Sisters Point, Blend, Noisy May, Ofelia og Cassiopeia. Og vi har fået Fila ind med strømper og undertøj, fortæller den unge franchisetager og fortsætter:

- Cirka 40 procent af varesortimentet går igen i alle Dansk Outlets butikker, og de resterende 60 procent kan man som franchisetager så selv finde ud af, hvad man vil med. På den måde kan vi adskille os en tand fra hinanden. Vi sælger for eksempel ikke gallakjoler her, som man gør i Rødekro og Ribe. Det har vi ikke plads til.

Simpel filosofi

Dansk Outlet har en såre simpel forretningsfilosofi:
  • Store indkøb direkte hos producenterne
  • Lave driftsomkostninger
  • Ønsket om altid at være billigst
Kæden har 26 butikker over hele landet. Du kan se hvor på www.danskoutlet.dk
Annonce

Taknemlig og tilfreds

Den tidligere hvidevareforretning bugner i de nyrenoverede lokaler da også af varer på alle hylder og stativer på de i alt 1600 kvadratmeter, som Dansk Outlet nu er ejer af. Mens Dansk Outlet fra hovedsædet i Ikast tager sig af fælles markedsføring og it, er det op til Luindo Stopani og hans tre ansatte at lange så mange varer over disken som muligt – tøj til alle aldre, sko og kosmetik.

Med egne ord er chefen både taknemlig over og tilfreds med outletbutikkens start i Vojens.

- Hele konceptet i Dansk Outlet går på, at vi vil være billigst - men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor arbejder vi hver dag på at sikre, at vi har de helt rigtige leverandøraftaler, og ved at vælge beliggenheder uden for bymidten, kan vi spare på huslejen samtidig med, at der er gode parkeringsforhold, så hele familien kan tage på shoppetur sammen, sagde direktør i Dansk Outlet, Nicolai Nørskov, i forbindelse med åbningen af kædens butik nummer 26 i rækken.

Der er tøj til alle aldre i alle størrelser i Dansk Outlet i Vojens. Foto: Carsten B. Grubach
Den tidligere hvidevareforretning i Vojens er i dag fyldt med tøj på næsten alle kvadratmeter. Foto: Carsten B. Grubach
Tøjet i Dansk Outlet skal både være billigt og af god kvalitet. Foto: Carsten B. Grubach
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce