Annonce
forside

Overfald ved kirkegård: Tre mænd og en kvinde bliver fremstillet i grundlovsforhør

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Mandag kl. 13 bliver tre mænd og en kvinde fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding. Alle fire er sigtet for et overfald på en 73-årig kvinde ved Assistens Kirkegård lørdag. Udgangspunktet for sigtelsen er røveri, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Overfaldet på kvinden skete kl. 13.16, da kvinden på vej tilbage til sin bil pludselig blev fastholdt af to mænd og en kvinde, der stjal den 73-årige kvindes pung.

Et vidne så personerne køre væk i en bil og noterede registreringsnummeret. Det lykkedes efterfølgende politiet at anholde fire personer i en den efterlyste bil i Næstved.

De tre mænd er henholdsvis 43, 46 og 47 år gamle. Kvinden er 27 år, oplyser politiet.

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Troels Lund skyder igen: Jeg sigter meget præcist på de røde, transportminister

Læserbrev: Veje og kollektiv transport bør ikke være en politisk kampplads, mener transportminister Benny Engelbrecht, der derfor beder mig sænke sigtekornet. Hertil er der vel blot at sige: Jo, investeringer i vores fælles infrastruktur - veje, tog, broer - er i høj grad en politisk kampplads, og især nu, hvor en svag socialdemokratisk regering har ladet hele sin overlevelse afhænge af de røde partier i Folketinget. Fakta er nemlig, at den brede transportaftale, som transportministeren drømmer om, kan ende med at blive et mareridt for alle virksomheder og borgere i Østjylland og mange andre steder i landet. De røde støttepartier siger klart fra overfor "mere asfalt", som de kalder det. Det kan så meget vel resultere i, at E45 ikke udbygges - selv om det var en central del af både den tidligere regerings plan og også et meget klart løfte fra fremtrædende socialdemokrater i valgkampen. Finansminister Nicolai Wammen, der er valgt i Aarhus, skrev meget specifikt i sin kandidattest på TV 2: "På den korte bane har E45 topprioritet." Nu er regeringens topprioritet at lave en bred aftale med motorvejs-fjendske partier som SF og Enhedslisten. Derfor er der i høj grad brug for at rette sigtekornet præcist på de røde - i håb om blot at plaffe de værste vildskud ned.

Annonce