Annonce
Fredericia

Overtager personale og mærker: Skoringen i Fredericia skifter ejer

Skoringen i Fredericia skifter ejere, men ikke personale, når Kenneth Nisgaard overtager forretningen i januar. Arkivfoto: Charlotte Nygaard
Personalet og skoudvalget vil være, som man kender det i dag, når Kenneth Nisgaard overtager ejerskabet til januar.
Annonce

Fredericia: Kenneth Nisgaard overtager i januar ejerskabet af Skoringen i Fredericia og tilsvarende skobutikker i fire øvrige byer.

Det er firmaet Sander Sko, som er i gang med et generationsskifte og derfor har valgt at overdrage butikkerne til den nye ejer, som bor i Ribe med kone og fire børn. Han driver i forvejen fem Skoringen-butikker i Middelfart, Blåvand, Esbjerg og Vejen.

- Da muligheden opstod, var det naturligt at udvide antallet af butikker fra fem til ti, siger Kenneth Nisgaard, der fortsætter, at det kun lade sig gøre, fordi der er tale om veletablerede og veldrevne butikker.

Han glæder sig over, at han i Fredericia kan overtage en ny renoveret butik. Han overtager også personalet og de skomærker, som butikken byder på.

Annonce

Fredericia var nummer to

Butikken i Fredericia var nummer to i kæden, da den blev etableret i 1969. Det var dengang, navnet Sander Sko blev født. Det var en sammentrækning af "Sam Andersen", som stod bag den første butik i 1960 i Sønderborg. I 2001 skiftede butikkerne navn til Skoringen.

I dag hviler ejerskabet på anden generation, Jørn og Hella Andersen. De driver 14 skobutikker langs E45 fra Sønderborg til Århus. De ejer også også en række ejendomme, hvor der er såvel udlejning af privatboliger samt udlejning til erhverv. Ejendommene bliver i familiens ejerskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Åbenhed i byrådet? Uenige politikere fandt hinanden på ét punkt

Fredericia

Den engelske coronavariant er i Fredericia: Nye skærpede retningslinjer betyder, at nære kontakter skal i selvisolation i 14 dage

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Fredericia

Fra stilhed til flere dages kø: Pludselig er der pres på det lokale corona-testcenter

Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Annonce