Annonce
Fredericia

Overtager personale og mærker: Skoringen i Fredericia skifter ejer

Skoringen i Fredericia skifter ejere, men ikke personale, når Kenneth Nisgaard overtager forretningen i januar. Arkivfoto: Charlotte Nygaard
Personalet og skoudvalget vil være, som man kender det i dag, når Kenneth Nisgaard overtager ejerskabet til januar.

Fredericia: Kenneth Nisgaard overtager i januar ejerskabet af Skoringen i Fredericia og tilsvarende skobutikker i fire øvrige byer.

Det er firmaet Sander Sko, som er i gang med et generationsskifte og derfor har valgt at overdrage butikkerne til den nye ejer, som bor i Ribe med kone og fire børn. Han driver i forvejen fem Skoringen-butikker i Middelfart, Blåvand, Esbjerg og Vejen.

- Da muligheden opstod, var det naturligt at udvide antallet af butikker fra fem til ti, siger Kenneth Nisgaard, der fortsætter, at det kun lade sig gøre, fordi der er tale om veletablerede og veldrevne butikker.

Han glæder sig over, at han i Fredericia kan overtage en ny renoveret butik. Han overtager også personalet og de skomærker, som butikken byder på.

Annonce

Fredericia var nummer to

Butikken i Fredericia var nummer to i kæden, da den blev etableret i 1969. Det var dengang, navnet Sander Sko blev født. Det var en sammentrækning af "Sam Andersen", som stod bag den første butik i 1960 i Sønderborg. I 2001 skiftede butikkerne navn til Skoringen.

I dag hviler ejerskabet på anden generation, Jørn og Hella Andersen. De driver 14 skobutikker langs E45 fra Sønderborg til Århus. De ejer også også en række ejendomme, hvor der er såvel udlejning af privatboliger samt udlejning til erhverv. Ejendommene bliver i familiens ejerskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce