Annonce
Sport

På ét punkt ønsker VB-træneren forbedring

VB - Sønderjyske. Foto: Mette Mørk
Vejle Boldklub spiller søndag i Odense og møder et OB-hold med en giftig offensiv. Den skal der holdes et vågent øje med, hvis VB skal fra Fyn med point.
Annonce

Vejle: Meget er gået som ønsket, siden Vejle Boldklub for et par uger siden tog hul på sæsonen.

Fire point i tre kampe er godkendt, otte scoringer i tre kampe er ligeledes godkendt, men modstanderne scorede i de tre kampe syv gange.

Syv scoringer imod er for mange, og på det punkt kræver VB-træner Constantin Gâlcă forbedring og gerne allerede søndag, når VB ude møder OB.

- Vi skal så mere kompakt, end vi gjorde i de første kampe, og så savnede jeg mere kommunikation inde på banen, siger Constantin Gâlcă.

Og skal OB holdes fra scoring, er det en god idé, hvis VB’erne holder et vågnet øje med angriberen Issam Jebali.

Jebali scorede fire gange i de tre første runder og ligger på en delt førsteplads på Superligaens topscorerliste med fire træffere - en førsteplads han deler med FCK’s Kamil Wilczek.

- Jebali er en meget dygtig angriber, og så har OB et par hurtige fløjspillere, som vi også skal være opmærksomme på, siger VB-træneren.

Annonce

Modstanderne scorer tidligt

Constantin Gâlcă hæfter sig ved, hvornår modstandernes scoringer kom. De kom for langt hovedpartens vedkommende - seks af syv - i begyndelsen af kampen eller i begyndelsen af anden halvleg:

AGF scorede tre af sine fire mål i de perioder (9., 17. og 58. minut).

Sønderjyske scorede sit mål i de perioder (52. minut).

FC København scorede begge sine mål i de perioder (5. og 61. minut).

- I de perioder skal vi spille mere sikkert og mere fokuseret, siger VB-træneren og fortsætter:

- Hvis vi fortsætter med at lukke mål ind på den måde, får vi meget svært ved at blive oppe.

Annonce

VB-anføreren med igen

VB må til OB-kampen se bort fra Lucas Jensen og Matthew Briggs. Lucas Jensen er ude to-tre uger på grund af den skade, han pådrog sig mod FC København, mens det er sygdom, som forhindrer Matthew Briggs’ deltagelse.

De seneste dage har Briggs ikke trænet, men der er ikke tale om corona-virus, da han er testet for smitte med Covid-19.

Til gengæld har Constantin Gâlcă rådighed over anfører Jacob Schoop, som ikke spillede med mod FCK på grund af problemer med sit ene baglår.

VB's formodede startopstilling mod OB. Bænkspillerne vælges blandt disse: Alexander Brunst (målmand). Viljormur Davidsen, Tobias Mølgaard, Alexander Milosevic, Ylber Ramadani, Lundrim Hetemi, Leonel Montano, Raphael Dwamena og Luis Henrique. Skader: Lucas Jensen og Matthew Briggs. Karantæner: Ingen. Dommer: Jakob A. Sundberg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce