Annonce
Kolding

På med løbeskoene og nissedragten: Santa Run kommer til Kolding

Det er første gang, at Santa Run bliver holdt i Kolding, men det er tradition i blandt andet flere andre byer i det syd- og sønderjyske. Billedet her er fra 2019, hvor Running Santa-løbet blev skudt i gang på Skibbroen i Tønder. Arkivfoto: Jacob Schultz
Lørdag den 18. december holdes der for første gang et såkaldt Santa Run i Kolding, hvor store som små inviteres til at iklæde sig en nissedragt og begive sig ud på en hyggelig rute rundt i byens gader.

Kolding: Det er med at finde både løbeskoene og nissedragten frem, når det såkaldte Santa Run finder sted for første gang i Kolding midtby lørdag den 18. december.

- Jeg har erfaring med at arrangere forskellige former for familieløb, hvor det ikke handler om, hvem der er hurtigst, men mere om at komme ud og bevæge sig og i det her tilfælde også at opleve julestemningen rundt om i Kolding, for der bliver masser af gang i gaden, siger Kristina Schou Madsen, som er med til at arrangere og afvikle arrangementet.

Hun har tidligere i 2019 stået bag et julemandsløb, men denne gang har hun valgt også at alliere sig med radiostationen SkalaFM, som på dagen vil skabe masser af liv, musik og god stemning i midtbyen.

Annonce

Et løb for alle

Løbet foregår på en to kilometer lang rute med start fra Akseltorv, ned ad Jernbanegade og mod Slotssøen og retur mod Akseltorv igen. Man kan selv bestemme, hvor mange runder man vil løbe eller gå i løbet af de to timer, som Santa Run varer, ligesom man kan vælge at stoppe, når man har lyst.

- Det er tanken, at det skal være et løb, hvor alle kan være med, og hvor det også skal være hyggeligt for både store og små at deltage. Så hvad enten man har lyst til at løbe fem-seks runder, eller man vil have sin babyjogger eller barnevogn med og gå og nyde stemningen, så er der plads til det, siger Kristina Schou Madsen.

Løbet bliver skudt i gang klokken 10.00 og slutter igen klokken 12.00.

Man kan læse mere om løbet og købe billet på www.sportstiming.dk/event. Der er tilmeldingsfrist den 17. december, og der kan være op til 1000 løbere med.


Jeg har erfaring med at arrangere forskellige former for familieløb, hvor det ikke handler om, hvem der er hurtigst, men mere om at komme ud og bevæge sig og i det her tilfælde også at opleve julestemningen rundt om i Kolding, for der bliver masser af gang i gaden.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Erhverv

34-årig fra talentprogram skal være erhvervsdirektør for Sydbank Kolding

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce