Annonce
Trekantområdet

Påskeharen slippes løs i Ildved

Påskeharen elsker at gemme påskeæg, og søndag eftermiddag er den på spil i Ildved-området. Her er det Christian Holdgaard Kuur Clausen, som står bag idéen. Privatfoto
For familier, der bor i Ildved-området og har hang til at tage på påskeægsjagt, er der mulighed for at få besøg af påskeharen søndag eftermiddag.
Annonce

Ildved: I Ildved er påskeharen ikke ramt af coronavirus, og den er derfor klar om søndag klokken 15 til at gemme påskeæg for børnene i lokalområdet.

- Vi vil gerne, at der skal ske noget for byen, men i disse corona-tider må vi gøre det på afstand. Så derfor har vi købt et påskehare-kostume, og planen er så, at påskeharen tager rundt i byen og vinker til ungerne. Hvis folk har givet besked til påskeharen forinden og der står en kurv eller pose klar med påskeæg, vil påskeharen så gå rundt i haven og gemme påskeæggene, fortæller initiativtager Christian Holdgaard Kuur Clausen fra Ildved.

Indtil videre har 13 lokale familier meldt sig til at få besøg. Flere kan være med, hvis de giver besked på Facebook-siden "Ildved by" eller til Christian Holdgaard Kuur Clausen.

Han oplyser, at påskeharen vil tage de nødvendige hygiejniske forholdsregler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce