Annonce
Erhverv

Padelcenter fordobler antallet af baner: - Vi er blevet overhalet af vores egen succes

De tidligere håndboldspillere Søren Stoklund (tv), Lars Krogh Jeppesen og Anders Oechsler (th), der står bag Padel Club, har nu valgt at udvide centret i Kolding. - Bare her i Kolding er der 2800 aktive. Det er altså stærkt, hvis jeg selv skal sige det, siger Søren Stoklund. Foto: Ludvig Dittmann
Padel har fået stemplet som "verdens hurtigst voksende sport", og i Kolding er man med på beatet, så efter halvandet år har Padel Club valgt, at de vil udvide centret med syv nye baner.
Annonce

Kolding: Da trekløveret bag Padel Club åbnede deres første center i midten af 2019, håbede de, at den stigende interesse for ketsjersporten også ville ramme Kolding.

Stifterne var i tvivl om, hvorvidt de skulle åbne fire baner eller nøjes med to. De valgte fire, men det er ikke nok til at dække efterspørgslen, så halvandet år efter åbningen har de nu besluttet at udvide centret i Kolding markant.

- Du kan faktisk sige, at vi er blevet overhalet af vores egen succes. Når vi ser tilbage på slutningen af 2020, så var det lidt svært at finde en ledig tid, siger Søren Stoklund, der står bag Padel Club sammen Lars Krogh Jeppesen og Anders Oechsler, der alle har en fortid som tophåndboldspillere.

Padelklubben startede som sagt med fire dobbeltbaner i juni 2019. Senere er der udvidet med to singlebaner, og nu udvider centret i Kolding med syv bane mere, seks dobbeltbaner og en singlebane, så der i alt er 13 baner i Kolding.

Annonce

2800 brugere

Udvidelsen sker i forlængelse af det nuværende center på C. F. Tietgensvej, hvor udlejer bygger en opvarmet hal, hvor padelklubben lejer sig ind, og de nuværende 2800 brugere får samtidig nye adgangsforhold til omklædningsrummet og en reception. Der bliver samtidig skruet op for træningen til både børn og unge og de mere ambitiøse padelspillere.

- Det er fedt, at vi var nogle af de første i Danmark, der rykkede på padel. Og vi er så glade for, at vi har fået så mange mennesker i gang med at spille. Bare her i Kolding er der 2800 aktive. Det er altså stærkt, hvis jeg selv skal sige det. Og det er på et tidspunkt, hvor vi også har været nedlukket på grund af corona i næsten seks måneder, siger Søren Stoklund.

- Du kan faktisk sige, at vi er blevet overhalet af vores egen succes. Når vi ser tilbage på slutningen af 2020, så var det lidt svært at finde en ledig tid, siger Søren Stoklund, der står bag Padel Club sammen Lars Krogh Jeppesen og Anders Oechsler. Foto: Ludvig Dittmann

Ifølge Dansk Padel Forbund var der ved udgangen af 2020 cirka 200 padelbaner i Danmark, og ved udgangen af 2021 forventer forbundet, at antallet er fordoblet til 400. I Kolding er KIF Padel Club ved at være færdige med at bygge deres nye center på Ambolten ved Sydbank Arena, der åbner i år. Her kommer otte indendørs padelbaner og en udendørs opvisningsbane. Padel Club håber, at udvidelsen på C. F. Tietgensvej kan stå færdig i slutningen af efteråret.

Annonce

Har fået et boost

Sideløbende med at trekløveret har investeret i Kolding, har de også udvidet med fire andre padelcentre, hvor de i samarbejde med lokale partnere har åbnet centre i Hjørring, Viborg, Haderslev og Randers. I den nærmeste fremtid håber Padel Club at præsentere endnu flere nye adresser.

- Vi kommer da til at præsentere fem stykker inden for den kommende tid, siger Lars Krogh Jeppesen, der også forventer, at antallet af padelcentre i Danmark vil fortsætte med at stige i 2021.


Du kan faktisk sige, at vi er blevet overhalet af vores egen succes. Når vi ser tilbage på slutningen af 2020, så var det lidt svært at finde en ledig tid.

Søren Stoklund


- Vi har jo hele tiden kigget meget til Sverige, hvor der har været en stor vækst. Der kommer flere og flere spillere. Her er det gået fra, at det var mange mænd, der spillede, til at der i dag også er mange kvinder og børn, der spiller. Det er også den vej, vi gerne vil gå, siger han og føjer til:

- Der er sket meget med sporten, siden vi startede. Den har virkelige fået et boost. Det er en meget alsidig sport. Du rammer mange aldersgrupper. Og så er det bare sjovt at spille. Jeg styrketræner heller ikke så meget mere selv, men jeg elsker at spille padel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Fredericia

Mandagens lokale tal: Efter søndagens stigning er der igen få nye smittede

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Annonce