Annonce
Fredericia

Padlock Chain deler 2020-kravlenisser ud

Padlock Chains 2020-kravlenisser er kraftigt inspireret af tidligere udgaver, men er alligevel et umiskendeligt og ganske særlig 2020-design.
Annonce

Fredericia: Det fredericianske skrammelrock-orkester Padlock Chain deler ud af god stemning og julehumør, når de fredag 4. december ved 16:30-tiden vil være at finde i Café Mair's julehytte i den afspærrede del af Gothersgade - overfor caféen.

- Vi præsenterer en 2020-særudgave af vores berømte Padlock Chain-kravlenisser. Og vi forærer dem væk, siger forsanger Peter Friis Autzen.

Bandet, der flere gange har udsat uskyldige forbipasserende for skrammelrock og glad energi, har tidligere distribueret kravlenisser via deres facebook.

- Men 2020-kravlenisserne er placeret på et fint, stort ark i kraftigt papir, så man kan få dem alle med hjem i ét hug og samtidig i en langtidsholdbar kvalitet. Ligesom os: Hug, langtidsholdbar og kraftig.

Det er ikke utænkeligt, at Padlock Chain i forbindelse med uddelingen spiller lidt akustisk inde i julehytten.

- Vi skal undgå forsamlinger, så vi spiller det samme nummer igen og igen - så er der ingen, der gider blive hængende ret længe, siger Peter Friis Autzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Fredericia For abonnenter

Mr. BMX gik ned med flaget og næsten fallit: Men nu kan Johnny Lassen hejse det igen

Debat

Klumme: Det, vi ikke taler om – tabu i en frygtstyret tid

Annonce