Annonce
Vejle

Pas på derude: De små slingrer - og teenagerne kigger på deres mobil

Kampagnen "Børn på vej" skal hjælpe børn og unge i Vejle med at komme sikkert frem til skole. Pressefoto

I denne uge begynder mange børn i skole, og det betyder tæt trafik på skolevejene. Med kampagnen "Børn på vej" vil Vejle Kommune, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden minde trafikanterne om at vise ekstra hensyn til både små og store skolebør

Annonce

Vejle: Langs skolevejene i Vejle Kommune vil der i den kommende måned være opsat skilte med teksten "Børn på vej". Det er et bevis på, at sommerferien nu er slut, og mange børn igen færdes på vejene til og fra skole hver dag. Det stiller krav til trafikanterne om at vise ekstra hensyn.

- I Vejle Kommune har vi over 10.000 børn og unge, som nu bliver en del af trafikbilledet omkring skolerne. Derfor opfordrer vi alle til at passe godt på og vise hensyn, siger projektleder Camilla Mølgaard fra Vejle Kommune.

I Rådet for Sikker Trafik har man stort fokus på, at det ikke kun de yngste skolebørn, man skal holde ekstra øje med.

- Selv om teenagerne har mere erfaring med at færdes i trafikken, så kan de også være uopmærksomme på grund af deres mobil. Derfor skal der gerne ringe en lille alarmklokke hos os voksne, når vi møder børn i trafikken - uanset hvor gamle børnene er, siger Rosa Nissen, projektleder i Rådet for Sikker Trafik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce