Annonce
Erhverv

Pas på smitte: Tulip-fabrik lukker yderligere ned for besøg

Der lukkes nu kun besøgende ind, som er absolut nødvendige for produktionen på Tulips fabrik i Vejle. Besøgsrestriktionerne skyldes frygt for smitte med corona. Arkivfoto: Annelene Petersen
Kun "forretnings-kritiske" besøgende lukkes nu ind på fabrikken i Vejle.

Vejle: Tulip-fabrikken på Tulipvej i den nordlige del af Vejle skruer nu yderligere på beredskabet i forbindelse med corona-smittefare.

Som omtalt forleden har fabrikken i nogen tid været lukket for besøg fra gæster fra Kina og andre højrisiko-lande, men det gælder nu også for alle andre.

Det oplyser Michael Ravn, kommunikations- og presseansvarlig ved slagterigiganten Danish Crown, som ejer Tulip.

- Situationen udvikler sig hele tiden og det gør, at vi har indført yderligere begrænsninger af fysiske møder i organisationen. Konkret betyder det, at alle besøg på fabrikken i Vejle er udskydt - medmindre der er tale om forretningskritiske besøg. Det er klart, at der er besøg, som vi ikke kan klare os uden. Det kan være besøg fra certificeringsmyndigheder, dyrlæge og håndværkere. Men alle andre besøg udskydes, fortæller Michael Ravn.

Han tilføjer, at slagterigiganten desuden har indført restriktioner på besøg og rejser mellem koncernens afdelinger.

- Vi klarer alle møder over telefonen, og vores Skype-konto bliver flittigt brugt for tiden, fortæller Michael Ravn.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Annonce