Annonce
Debat

Pas på vores penge i budgetforhandlingerne

Niels Martin Vind. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Læserbrev: Jeg kan godt lide at betale skat, når pengene går til noget, der er vigtigt, men hader det, når skattekroner ødsles væk.

Nu har Fredericia senest været den kommune i Danmark, der har lånt flest penge af staten til at lave projekter for. Nogle projekter er smarte fremtidsinvesteringer. Det gælder fx renovering af de slidte omklædningsrum i idrætscenteret, ligesom en plæneklipper til Bredstrup-Pjedsted også giver mening, når frivillige selv slår græsset med den.

Modsat går der juleaften i den, når der skal bygges en ekstra tribune i vores fodboldstation. Jeg er selv en af de tilskuere på den eksisterende tribune, hvor ca. halvdelen af pladserne er besat, når der er kamp. Padeltennis er en fed sport, men både en indendørs hal i Erritsø og baner foran FIC er en oversatsning, når der har ligget en ubrugt bane på Gasværksgrunden de seneste 15 år. Jeg kunne nævne andre projekter, hvor merværdien for os borgere er begrænset, når vi husker os selv på, at det er vores egne kommunale skattekroner, der bliver brugt, da lånene skal betales tilbage.

Så min appel til både andre partier og mit egne byrådspolitikere fra Venstre er at sidde lidt på hænderne i budgetforhandlinger. Husk, at de penge, I bruger, er vores egne penge, som har det bedst i vores egne lommer. Specielt fordi I sikkert ikke holder jer tilbage næste år i et valgår.

Her skal I huske mit navn, hvis I gerne vil have politikere fra Venstre og andre partier, der bruger mange penge, og så stemme på dem. Ligesom I skal huske mit navn, hvis I vil have en venstrepolitiker valgt, der passer på jeres skattekroner.


Husk, at de penge, I bruger, er vores egne penge, som har det bedst i vores egne lommer. Specielt fordi I sikkert ikke holder jer tilbage næste år i et valgår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce