Annonce
Fredericia

Passagerer kan godt lide deres busser: Selskab scorer pænt i ny undersøgelse

90 procent af Sydtrafiks kunder er generelt glade for deres busture med rutebiler eller bybusser, viser ny undersøgelse. Arkivfoto

Regionen: 90 procent af Sydtrafiks kunder er enten tilfredse eller meget tilfredse med deres bustur. Det viser nyeste 2018-kundeundersøgelse fra det regionale trafikselskab, som også har det overordnede ansvar for bybusser og rutebiler i Fredericia Kommune.

- Tilfredsheden ligger på et meget højt niveau, hvorfor det ikke umiddelbart bekymrer os, at der på enkelte parametre forekommer et lille fald på et enkelt eller to procentpoint, udtaler selskabets direktør, Lars Berg:

- Vi vil dog vi også fremadrettet arbejde for at højne kundetilfredsheden.

- Vi oplevede i 2017 et mindre fald, hvor 88 procent af Sydtrafiks kunder var tilfredse eller meget tilfredse med deres bustur, forklarer direktøren:

- Resultatet for 2018 viser en stigning på to procentpoint, således er 90 procent af Sydtrafiks kunder nu tilfredse eller meget tilfredse.

Overholdelse af køreplaner og turens varighed har stor betydning for den samlede tilfredshed.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Læserbrev

Kære byrådspolitikere, hvornår begynder I at tage ungdommen alvorligt?

Fredericia Kommune sparer på ungdommen, når de sparer på Ungdommens Hus. Og burde det ikke være lige modsat i en tid, hvor unge ifølge Sundhedsministeriet mistrives mere end nogen sinde før? Det er nu 13 år siden, at jeg satte min fod på Norgesgade 46a for første gang. Den dag i dag, mange år efter, har Ungdommens Hus stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft muligheden for at udvikle mig under trygge rammer som huset og personalet har skabt. Da jeg startede på Ungdommens Hus, havde jeg svært ved at finde mig til rette og finde ud af, hvad min rolle i livet var. På Ungdommens Hus blev jeg mødt af ansatte, som tog mig alvorlig, og som vigtigst af alt lyttede. Jeg lærte, at jeg som ung er vigtig. Jeg lærte om værdierne af fællesskab og demokrati. Jeg lærte, at jeg som ung, sammen med andre unge, kan være medskaber af det samfund, som vi ønsker. Og er det ikke netop det, vi ønsker af unge i dag. At de trives så meget, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet og samfundet som demokratiske borgere? For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et rum til de unge, hvor det er muligt. Et rum som Ungdommens Hus, hvor unge kan føle sig mødt, og hvor de tør påtage sig ansvar og sætte handling på idéer og drømme. Men hvem skal skabe det rum, når Fredericia Byråd vil spare 50% af personalet på Ungdommens Hus væk? Og hvad skal der ske med de unge over 18, som Fredericia Byråd vil smide ud af huset? Ungdommens Hus i Fredericia har ikke brug for besparelser eller aldersbegrænsninger, tværtimod har de brug for flere resurser. Ungdommen i Fredericia har brug for, at byrådspolitikkerne lytter til dem og tager dem seriøst. Så kære byrådspolitikkr, hvilken fremtid ønsker du for Fredericias ungdom?

Fredericia

Private plejere demonstrerer i eftermiddag: - De ældre er taberne her

Annonce