Annonce
Navne

Pausgaard Autoteknik er klar til de næste 50 år

Hans Pausgaard med sønnerne Peter og Anders - og en Audi-motor hos Pausgaard Autoteknik. Foto: Mette Mørk

Peter og Anders Pausgaard overtog deres fars autoværksted for fire år siden. De har givet lokalerne en overhaling, men værkstedets værdier piller de ikke ved.

Vejle: Hvis nogen tænker, at det virker som om værkstedet hos Pausgaard Autoteknik på Flegmade er vokset, kan det skyldes to ting; For det det første har Anders og Peter Pausgaard malet alle vægge og sat en ekstra port i, så lyset vælder ind. For det andet at alle de dæk, der i gamle dage stod stablet meterhøjt, er væk.

Til gengæld har Hans Pausgaards sønner ikke pillet ved virksomhedens grundværdier. De lægger stor vægt på at følge med i den teknologiske udvikling i autobranchen, og samtidig er der også stadig plads til reparation af klassiske biler og veteraner.

- Vores far skabte et godt renomé. Vores mål er at holde standarden høj og blive ved med at udvikle den gode service. Kort sagt, bruger vi ikke meget på reklamer, vi lader vores arbejde tale. Og vi oplever heldigvis, at kunderne anbefaler os, siger Peter Pausgaard.

Annonce

Glem ikke at være glad

Alle kunder kender den blå klud med Hans Pausgaards kontrafej og sloganet: På gensyn, og husk så glem ikke at være glad.

Kluden får man stadig, når man henter sin bil hos Pausgaard Autoteknik.

Peter og Anders Pausgaard noterer også stadig på kundernes regning, hvad der er blevet gjort i forbindelse med reparationen.

- Vores far skrev altid nøje, hvad der var skruet af og på, for at nå ind til den del, der skulle skiftes. Det gjorde han for at forklare timeforbruget, og det er et godt princip, som vi har holdt fast i, forklarer Peter Pausgaard.

Værkstedet i Flegmade har stadig Hans Pausgaards tegnede kontrafej i sit logo. Foto: Mette Mørk

Festdag på værkstedet

I år har værkstedet eksisteret som selvstændigt drevet autoværksted i 50 år, og samtidig fylder Hans Pausgaard 80 år, og begge dele skal selvfølgelig fejres. Receptionen holdes på adressen.

- Det er jo værkstedet, det drejer sig om, og så er det rigtig hyggeligt og uformelt at være her. Så selvfølgelig skal det holdes her, lyder det fra Anders og Peter Pausgaard. Og da deres far altid har fejret alle sine mærkedage med aspargessuppe, er der selvfølgelig også det på menuen på hans og virksomhedens store dag.

Fredag 21. september er alle kunder, forretningsforbindelser, familie og venner inviteret til reception klokken 14 på Flegmade.

Den blå klud med det glade budskab er nærmest blevet synonym med Pausgaard Autoteknik. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce