Annonce
112

Redningsaktion: Mand sad fast i mudder ved skole

Mandskab fra TrekantBrand måtte tirsdag formiddag redde en midaldrende mand op af Ullerup Bæk ved Ullerup Bæk Skolen, afd. Nørre Allé. Manden, som selv ringede efter hjælp, sad fast i noget mudder. Foto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Fredericia Brandvæsen og ambulancereddere blev tirsdag kl. 11.11 alarmeret til Nørre Allé, hvor en person ifølge vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Lindhardt sad fast i mudder.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen. Avisens reporter på stedet kan konstatere, at det er i området bag ved Ullerupbæk Skolen afd. Nørre Allé, at uheldet er sket.

Der er tale om en ældre mand, som ville gå en tur, men pludselig sad fast. Det var manden selv, der alarmerede politiet. Han er efter en kort indsats nu blevet hjulpet op, lyder meldingen fra uheldsstedet. Manden er ifølge indsatsleder ved TrekantBrand i Fredericia, Per Møller Jensen i god behold, men rystet.

Efterfølgende fik den ældre herre vasket bukser og sko rene af brandfolkene, og ambulanceredderne kørte derefter manden hjem. Ifølge manden selv var han ok, og 'det var ikke værre, end at det krævede en ekstra vask af bukser og sko'.

Manden kunne selv gå fra området ved Ullerup Bæk og op på Vestre Ringvej, hvor ambulance og køretøjer fra brandvæsenet holdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce