Annonce
Sport

Peter Mikkelsen viste fin form i premieren

Peter Mikkelsen tog ansvaret som førstesingle og bankede Lars Chr. Termansen fra Varde. Foto: Martin Ravn.
Horsens' DM-sølvvinder gik i spidsen, da HBK fik comeback i divisionerne med en sejr på 8-5 over Varde.

Horsens: Peter Mikkelsen, DM-sølvvinder fra Horsens, viste god form, da HBK fik comeback som divisionshold i dansk badminton.

Han vandt suverænt med 15-8, 15-11 over Lars Christian Termansen fra Varde og lagde grunden til HBK-sejren på 8-5.

Peter Mikkelsen vandt også sin herredouble sammen med Henrik Klerke.

-- Det gik overraskende godt for mig, sagde Peter Mikkelsen. Jeg plejer at spille mig i form, men jeg har mødt Lars Chr. Termansen flere gange, og det var min hidtil største sejr over ham. Varde er et af de hold, vi skal kæmpe mod for at overleve i 3. division, så det var en vigtig sejr.

Horsens Badminton Klub er byens talentfabrik. Mens andre klubber smykker sig med lånte fjer og købte spillere udefra, er HBK et hold med egen avl på holdet. Alle spillerne har været gennem ungdomsafdelingen. Dog har Andreas Mathiesen også været et smut i Viby, men er Horsens-spiller.

Horsens vandt alle fire herresingler. Henrik Klerke vandt 2. single, Gustav Dam 3. single og Andreas Mathiesen 4. single.

Jakob Balling/Maria Jensen vandt 1. mixeddouble, Jakob Balling/Gustav Dam 2, herredouble og Maria Jensen/Pernille Rune 1. damedouble.

HBK er blevet svækket på damesiden efter oprykningen og før denne sæson. Anne Ernst, der er uddannet læge, er flyttet fra byen, og Sofie Lonnebjerg er stoppet.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Fra rugby i Erritsø til banko i Egeskov: Fotografens 10 favoritter fra ét års søndagsaviser

FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce