Annonce
Middelfart

Pinsefest i Harndrup giver råd til nye vinduer i klubhuset

Overskuddet fra pinsefesterne i Harndrup går både til driften af Fjelsted/Harndrup Idrætsforening og til udskiftning af klubhusets vinduer. Foto: Sofie Secher Karlsen
Erfaringen siger, at det i høj grad er vejret, der afgør, hvor stort overskuddet efter Pinsefesten i Harndrup bliver. Bliver det stort, skal kældervinduerne i klubhuset skiftes.

Harndrup: Det er i høj grad vejret, der bestemmer, hvor stort overskuddet efter en pinsefest i Harndrup bliver. Det viser erfaringerne, fortæller kasserer i Fjelsted/Harndrup Idrætsforening Kirsten Rasmussen.

- I de gode år kan vi nå helt op på 40.000 kroner, mens det andre år kan ligge helt nede på 10-15.000 kroner, og det er ofte vejret, der afgør, hvor vi lander, forklarer hun.

Mange af pengene fra pinsefesten ryger direkte ind i driften af idrætsforeningen, men er overskuddet stort, skal der udskiftes vinduer.

Sidst var det vinduerne i klubhusets overetagen, og næste gang er det vinduerne i kælderetagen, der skal skiftes ud.

Martin Klivager Bach, medlem af Fjelsted/Harndrup Idrætsforening havde fredag aften barvagten i teltet på sportspladsen. Foto: Sofie Secher Karlsen

Sammenfald med Rock Under Broen

Mere end 20 frivillige har knoklet for at rejse et stort hvidt festtelt på sportspladsen - mange af dem sammen med deres familiemedlemmer. Kirsten Rasmussen selv har både storebror og lillebror med.

Pinsefesten har de seneste år budt på både banko, fodboldturnering, fest og dartturnering. I år er festen dog aflyst, fordi pinseweekenden falder sammen med den weekend, der er Rock Under Broen.

Og det er noget, kasseren ikke håber får indflydelse på overskuddets størrelse, når pengene efter pinsefesten tælles op.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce