Annonce
Fredericia

Pizzeria får ny ejer: Kendt ansigt får barndomsdrøm opfyldt

15. februar skifter Fredericia Pizza & Kebab ejer. Korhan Okutan, der i forvejen driver Spice Vest på Vejlevej, overtager pizzeriaet. Han håber på, at modtagelsen blandt kunderne i det nye pizzeria, bliver god på samme måde som i Spice Vest, hvor han efter eget udsagn møder stor opbakning fra sine kunder - også under den nuværende nedlukning, hvor spisestedet kun må holde åbent med takeaway. Foto: Søren Gylling
I den kommende tid sker der ændringer hos Fredericia Pizza & Kebab i den nordlige del af byen. Spisestedet får nemlig ny ejer, der i forvejen er kendt fra byens restaurationsbranche.

Fredericia: Korhan Okutan - eller Ali som han til dagligt kaldes - overtager fra 15. februar Fredericia Pizza & Kebab.

I forvejen er han indehaver af pizzeriaet Spice Vest på Vejlevej, men med overtagelsen af spisestedet på Devantiersvej udvider han sin forretning. Selvom Fredericia Pizza & Kebab og Spice Vest ligger i hver sin del af byen, er det dog langtfra et nyt område, Ali skal lære at kende.

- Jeg har boet der i ti år omkring 80’erne, så det er et barndomsønske, som går i opfyldelse, nu hvor jeg kommer til at drive et pizzeria i området. Jeg har jo gået forbi stedet hver dag, når jeg skulle i skole på Treldevejens Skole, så det betyder utrolig meget for mig, siger Ali.


Jeg har boet der i ti år omkring 80’erne, så det er et barndomsønske, som går i opfyldelse, nu hvor jeg kommer til at drive et pizzeria i området. Jeg har jo gået forbi stedet hver dag, når jeg skulle i skole på Treldevejens Skole, så det betyder utrolig meget for mig.

Korhan Okutan, nuværende ejer af Spice Vest samt kommende ejer af Fredericia Pizza & Kebab


Han har købt Fredericia Pizza & Kebab fra de to brødre Erlind og Armend Kinolli, der har andre planer for fremtiden.

- Overtagelsen har ikke været planlagt i corona-perioden, men jeg er glad for, at det lykkes, siger Ali, der desuden oplyser, at virksomhedsformen går fra at være I/S til ApS med overtagelsen.

Han håber samtidig på at kunne udvide sine forretningsforetagender i Fredericia, hvis det kommer til at gå godt med det kommende pizzeria.

Annonce

Ingen ændringer

Ali understreger samtidig, at opkøbet ikke får nogen betydning for Spice Vest, der fortsætter på samme måde som før.

For Fredericia Pizza & Kebab bliver menukortet lavet om, så det afspejler det, man kender fra Spice Vest. Dog er der enkelte retter, som forbliver unikke hos Spice Vest.

Korhan Okutan kender særdeles godt til området omkring det nyerhvervede pizzeria. Han er nemlig opvokset i området og har gået på Treldevejens Skole. Foto: Søren Gylling

Åbningstiderne for Fredericia Pizza & Kebab bliver klokken 16-21 hver dag med undtagelse af mandage, hvor der er lukket.

I forbindelse med overtagelsen oplyser Ali, at der den første måneds tid vil foregå et renoveringsarbejde. Forventningen er derfor, at han kan åbne op i slutningen af februar. Den præcise dato bliver meldt ud på Facebook, når den er klar.

Avisen har været i kontakt med den ene af de to forhenværende ejere af Fredericia Pizza & Kebab. Han oplyser, at de ikke ønsker at medvirke i et interview.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Mens værtshuset har været lukket ned: Kahytten har opgraderet på madfronten

Annonce