Annonce
Middelfart

Plads til 200 biler: Jysk Mercedes-mand bygger nyt bilhus ved siden af Torben Østergaard i Middelfart

Mercedes-forhandler P. Christensen åbner sit nye 3.000 kvadratmeter store bilhus i Middelfart til maj.
P. Christensen får plads til 200 nye og brugte biler ved siden af Torben Østergaard ud til motorvejen.

Middelfart: Landets næststørste Mercedes-forhandler, P. Christensen med afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense, samler nu sit brugtvognssalg i et nyt bilhus til 40 millioner kroner i Middelfart. Byggeriet der omfatter 3000 kvadratmeter på Stensgårdvej 19 med facade ud til motorvejen kommer til at lige nabo til Torben Østergaards to luksus-bilhuse Selected Car Leasing og Selected Car Investment på Stensgårdvej 17.

Det er også af Torben Østergaard, at Peter Christensen lejer den cirka 10.000 kvadratmeter store grund, bilhuset opføres på.

Byggeriet der ventes at stå klar til indflytning til maj næste år får plads til 200 nye brugte Mercedes i prisklassen 200.000 til to millioner kroner samt spritnye, sporty Mercedes AMG i prisklassen en halv million til fem millioner kroner.

Når det gælder de brugte biler, vil bilhuset vil primær danne ramme om såkaldte "Mercedes Benz Preowned Certified Cars", som sælges med to års nyvognsgaranti, så længe de er under seks år.

Annonce

Logistik og godt naboskab

Peter Christensen fortæller, at det primært er af logistiske årsager, at bilhuset placeres på den yderste kant af Vestfyn.

- Det giver god mening at samle vores klargørings- og salgsfolk, der i dag har med brugte personvogne at gøre, midt imellem Aabenraa, Kolding og Odense.

Det er dog heller ikke tilfældigt, at han placerer sig som nabo til Middelfarts kendte olie- og bilmand.

- Vi har gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med Torben Østergaard, og naboskabet vil give nogle yderligere synergieffekter for begge parter, siger Peter Christensen, hvis farfar etablerede bilhuset P. Christensen i 1924 i Kolding.

Det er siden vokset til landets tredjestørste bilforhandler med et årligt salg af 10.000 nye Mercedes, Honda, Peugeot og Citroën samt brugte biler. Koncernen omsatte sidste år for 1,7 milliarder kroner uden moms og afgifter og realiserede et overskud på 12 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Politiet bekræfter: Stor politiaktion har forbindelse til visitationszone etableret efter drab

Fredericia

Beboer vred over lukning af medborgerhus: - Vi bøjer os for kriminaliteten

Annonce