Annonce
Fredericia

Plads til både unge og ældre: 84 boliger på Nymarksvej nærmer sig opførelse

Sådan kommer boligområdet Nymarksparken ifølge skitser til at se ud. Ifølge Maycon, der står bag opførelsen af byggerierne, er de første lejligheder klar til indflytning i 2021. Illustration: Maycon
Det kommende boligbyggeri på Nymarksvej, Nymarksparken, skal opføres i to etaper og bliver indrettet, så både børnefamilier og seniorer kan flytte ind.
Annonce

Fredericia: Boligområdet Nymarksparken, der skal ligge på begge sider af Super Brugsen og Netto på Nymarksvej, er nu et skridt nærmere opførelse.

Det er Næstved-selskabet Maycon, der opfører i alt 84 nye boliger i to etager på de mange kvadratmeter. Ifølge deres vision skal byggeriet opfylde de ønsker, som både ældre og børnefamilier har til et boligområde.

Projektet, der altså kommer til at ligge på den tidligere Star Pipe-grund, opføres i to etaper. Første etape bliver på Nymarksvej 37, hvor 28 lejligheder skal skyde op, mens anden etape på Nymarksvej 41 får plads til 56 boliger.

Lejlighederne bliver mellem 67 og 130 kvadratmeter.

- Alle boligerne får et let og lyst interiør, hvor der lægges vægt på kvalitet og optimal udnyttelse af hver eneste kvadratmeter, skriver Maycon i en pressemeddelelse.

- Byggeriet udføres, så det på en og samme tid opfylder de ønsker, som både seniorer og de unge familier har til et værdiskabende fællesskab på tværs af generationerne, står der i en pressemeddelse fra Maycon. Illustration Maycon
Annonce

Bliver nabo til lægecenter

Boligerne får enten altan eller en lille forhave. Der bliver også anlagt fællesarealer med blandt andet orangeri og petanquebane. Her er tanken, at beboerne kan mødes i grønne omgivelser.

Det sjællandske ejendomsselskab står også bag et kommende sundhedshus til lægepraksisser og andre behandlere, der opført fra senere i år.

- Måske finder en af landets fitnesskæder det også attraktivt at slå sig ned i det kommende lægecenter, som dermed bliver til en slags sundhedshus, siger projektudvikler Bjarne Mayland.

Maycon forventer, at de første lejligheder er klar til indflytning i løbet af 2021.

I alt 84 nye boliger er på vej på Nymarksvej. Illustration: Maycon
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce