Annonce
112

Politi leder efter fører af Audi A6: Stak af og kørte mod færdselsretningen på motorvejen

Arkivfoto: Michael Bager
Politiet har både lørdag og søndag eftersat den samme Audi A6. Søndag stak han af fra politiet og kørte mod færdselsretningen på motorvejen.

Eftersættelse: En Audi A6 med registreringsnummer XY 46 487 har undsluppet Sydøstjyllands Politi flere gange.

Senest klokken 12.56 søndag, hvor føreren af bilen ikke ville standse, og stak af fra politiet via motorvejen, hvor den kørte mod færdselsretningen.

- Når vi taler om, at han kører på motorvejen mod færdselsretningen, så er det vigtigt, at vi får ham stoppet, understreger vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi.

Sydøstjyllands Politi skønner, at bilen holder til i Fredericia- og Kolding-området, og vil derfor gerne høre fra nogen, som måtte have set bilen.

Vagtchefen tilføjer, at de nummerplader, som sidder på bilen, ikke hører til køretøjet, og at det derfor ikke har været muligt at finde frem til føreren af bilen ud fra registreringsnummeret.

Mandag morgen lyder meldingen fra Sydøstjyllands Politi, at Audi'en og føreren af den, ikke er blevet fundet. Finn Ellesgaard Nielsen fra Patruljecenter Syd oplyser dog, at 'der arbejdes på højtryk i efterforskningsafdelingen'.

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

Annonce