Annonce
112

Politiet tilkaldt, men ingen nye corona-overtrædelser

Ingen nye påbud for overtrædelser af coronarestriktioner i Fredericia og resten af Sydøstjylland Politikreds det seneste døgn. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Sydøstjyllands Politi har været tilkaldt flere steder i politikredsen det seneste døgn. Men patruljerne kunne konstatere, at nye regler efterleves.
Annonce

Fredericia: Sydøstjyllands Politi har det seneste døgn modtaget i alt 15 anmeldelser om mulige overtrædelser i politikredsen af restriktioner på grund af coronavirus. For eksempel om forsamlingsforbud, lukning af visse typer forretninger med mere.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse fredag eftermiddag:

- I forhold til kravet om lukning er der i politikredsen det seneste døgn modtaget to anmeldelser. Anmeldelserne vedrørte et solcenter og en frisør, der begge ifølge anmeldelserne var åbne. Der blev dog ikke konstateret overtrædelser, da politiet ankom.

Annonce

Ingen nye påbud

- I forhold til forbud mod større forsamlinger har politikredsen registreret 12 anmeldelser, hvor der er anmeldt større forsamlinger af mennesker omkring lokaliteter i det frie rum. Blandt andet en større forsamling af mennesker på en skaterbane, et par boldbaner, foran en forretning, ved en moské, på en legeplads med flere. Heller ikke her var der konkrete overtrædelser ved politiets ankomst til stederne, idet der ikke var over 10 personer forsamlet eller personerne holdt afstand til hinanden.

- Der er ligeledes modtaget én anmeldelse, hvor hændelsen omhandler bortfjernelse af coronasskiltning ved en legeplads, står der endvidere i pressemeddelelsen:

- Sydøstjyllands Politi har i forbindelse med den aktuelle offensive patruljevirksomhed og de nævnte anmeldelser i det seneste døgn ikke foretaget sigtelse af nogen, ligesom der ikke er givet påbud i anledning af overtrædelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce