x
Annonce
112

Politiet bekræfter: Afdød person, der blev fundet søndag, er forsvunden kvinde

Redningsmandskab ledte forrige lørdag forgæves efter den 33-årige kvinde, der af forbipasserende var set falde ned fra en skrænt ved Trelde Næs. Kvinden blev søndag fundet død i vandet. Arkivfoto: Morten Killerich
Det var den 33-årige kvinde, der har været savnet siden forrige weekend, som søndag blev fundet livløs i vandet ved Trelde Næs, bekræfter Sydøstjyllands Politi.

Trelde: Den person, som søndag blev fundet livløs i vandet ved Trelde Næs, er den 33-årige kvinde, der blev meldt savnet forrige weekend.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi mandag formiddag. Han fortæller også, at de pårørende er underrettet.

Det var forbipasserende, der søndag klokken 13.24 kontaktede alarmcentralen, da de så en livløs person i vandet. Herefter blev kvinden bjærget med hjælp fra en redningsbåd fra Trekantbrand. Søndag eftermiddag meddelte politiet, at der formentlig var tale om samme person, der en uges tid forinden var forsvundet fra omtrent samme sted, omend det ikke kunne endelig bekræftes.

Kvinden blev meldt savnet, efter en eller flere personer lørdag i sidste uge havde set hende falde i det kolde vand i det, som politiet kalder en "ulykkelig hændelse".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet

Læserbrev: En god nyhed i dag (20. marts, red.): Musicalakademiet er ikke berørt af konkursen. Naturligvis skal der fremover være teater i Fredericia. Det ville der også have været i dag, hvis ikke man havde smidt om sig med de mange millioner samt med den hjælpepakke til kulturen, som regeringen har meddelt i dag. Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet, der ikke kunne få armene ned, når teatret og Søren Møllers navn blev nævnt. Hvis ikke Fredericia Kommune gennem årene havde givet et trecifret millionbeløb til teatret, ville lukningen være sket for mange år siden. For Søren Møller var kommunekassen en "tag selv-kasse". Der må være nogle, der har røde ører, og nu vasker man hænder i stor stil. Jeg har gennem flere år opfordret teatret til kun at blive i Fredericia samt spurgt til økonomien vedrørende deres ophold i København, men aldrig fået svar. Men vi skal videre, vi må igen have et teater op at stå i Fredericia. Det skylder vi byens forretningsliv samt de mange unge talenter, der har været tilknyttet teatret. Vi har rammerne i det eksisterende. Drømmen om et kulturhus med teater ligger langt ud i fremtiden, men det er godt at have en drøm. Det bliver svært at finde en ny teaterchef med samme kaliber som Søren Møller, men han skulle have læst H.C. Andersens eventyr "Konen med æggene".

Kultur For abonnenter

København var et dyrt bekendtskab: To forestillinger slog bunden ud af teatret

Annonce