Annonce
112

Politiet efter dødfunden kvinde i voldgrav: - Intet tyder på noget kriminelt

Torsdag før middag blev blandt andet TrekantBrand alarmeret om en drukneulykke. Det var en forbipasserende, der havde fået øje på den livløse kvinde i voldgraven. Arkivfoto: Nana Hanghøj
Annonce

Fredericia: - Jeg kan sige, at alle de undersøgelser, vi har foretaget, der er der intet, der overhovedet tyder på, at der er sket noget farligt, kriminelt eller mistænkeligt.

Sådan lyder det fra Frede Nissen, vicepolitiinspektør og leder af Efterforskningscenter Syd, til Fredericia Dagblad fredag formiddag.

Det var en forbipasserende, der torsdag kort før middag fandt en livløs person i "Sarøes Badekar" på voldanlægget i Fredericia. Politiet blev ifølge Frede Nissen kaldt til stedet på grund af omstændighederne - nemlig at personen var blevet fundet i vandet. Senere på dagen kom det frem, at der var tale om en 60-årig kvinde fra Fredericia, som var afgået ved døden.

Hele torsdagen foregik der undersøgelser på og omkring voldanlægget, og både politi, hundepatruljer, Beredskabsstyrelsen og personer fra teknisk afdeling var på stedet for at undersøge findestedet og området omkring. Det betød blandt andet, at der var fuldstændig spærret af ved Prinsens Port.

Torsdag eftermiddag oplyste vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, at man havde begæret obduktion af kvinden for at komme nærmere en dødsårsag.

Har I en teori om, hvad der er sket?

- Kvinden er afgået ved døden, men hvad der ellers er sket, det forbliver information politiet og de pårørende imellem. Men der er ingen tegn på, at der er sket noget mistænkeligt, lyder det fra Frede Nissen, som også oplyser, at politiet antager, at kvinden er druknet.

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at kvinden fredag formiddag er blevet obduceret.

Kvindens pårørende blev underrettet torsdag.

Der var et stort opbud af både politi, brandvæsen og Beredskabsstyrelsen torsdag omkring Danmarks Port og voldanlægget. Fredag fortæller politiet, at intet tyder på, der er sket noget kriminelt i forbindelse med en 60-årig kvindes død. Arkivfoto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce