Annonce
112

Politiet efter dødfunden kvinde i voldgrav: - Intet tyder på noget kriminelt

Torsdag før middag blev blandt andet TrekantBrand alarmeret om en drukneulykke. Det var en forbipasserende, der havde fået øje på den livløse kvinde i voldgraven. Arkivfoto: Nana Hanghøj

Fredericia: - Jeg kan sige, at alle de undersøgelser, vi har foretaget, der er der intet, der overhovedet tyder på, at der er sket noget farligt, kriminelt eller mistænkeligt.

Sådan lyder det fra Frede Nissen, vicepolitiinspektør og leder af Efterforskningscenter Syd, til Fredericia Dagblad fredag formiddag.

Det var en forbipasserende, der torsdag kort før middag fandt en livløs person i "Sarøes Badekar" på voldanlægget i Fredericia. Politiet blev ifølge Frede Nissen kaldt til stedet på grund af omstændighederne - nemlig at personen var blevet fundet i vandet. Senere på dagen kom det frem, at der var tale om en 60-årig kvinde fra Fredericia, som var afgået ved døden.

Hele torsdagen foregik der undersøgelser på og omkring voldanlægget, og både politi, hundepatruljer, Beredskabsstyrelsen og personer fra teknisk afdeling var på stedet for at undersøge findestedet og området omkring. Det betød blandt andet, at der var fuldstændig spærret af ved Prinsens Port.

Torsdag eftermiddag oplyste vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, at man havde begæret obduktion af kvinden for at komme nærmere en dødsårsag.

Har I en teori om, hvad der er sket?

- Kvinden er afgået ved døden, men hvad der ellers er sket, det forbliver information politiet og de pårørende imellem. Men der er ingen tegn på, at der er sket noget mistænkeligt, lyder det fra Frede Nissen, som også oplyser, at politiet antager, at kvinden er druknet.

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at kvinden fredag formiddag er blevet obduceret.

Kvindens pårørende blev underrettet torsdag.

Annonce
Der var et stort opbud af både politi, brandvæsen og Beredskabsstyrelsen torsdag omkring Danmarks Port og voldanlægget. Fredag fortæller politiet, at intet tyder på, der er sket noget kriminelt i forbindelse med en 60-årig kvindes død. Arkivfoto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Se de våde billeder fra Fredericia: Regnen gav en oversvømmet vej og en fugtig vold

112

Computere blev stjålet ved to aftenindbrud

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Listetyv brød ind hos døve og blev opdaget: Men politiet ville ikke betale for anmeldelse

Fredericia For abonnenter

Politiet påtager sig ansvar og præciserer retningslinjer for døvehenvendelser

Annonce