Annonce
Kolding

Politiet efterforsker større containerbrand

Røgen fra branden i containerne kunne ses vidt omkring, da den var på sit højeste onsdag morgen: Foto: TrekantBrand
Årsagen til brand i containere på Stålvej ukendt, men det kan være et stykke affaldsglas, som har virket som brandglas, siger operationschef.
Annonce

Kolding. Torsdag ved middagstid havde TrekantBrands mandskab fået så godt styr på en større brand i fire containere hos affaldsvirksomheden Ragn-Sells på Stålvej i Kolding, at alle mand var sendt hjem bortset fra et efterslukningshold på seks, som sikrede, at branden ikke kan blusse op igen.

Da flammerne stod højst, var 24 brandfolk i gang med at bekæmpe ilden i containerne, som blandt andet indeholdt et del elektronikaffald.

Branden blev anmeldt til TrekantBrand klokken 06.18, og operationschef Jan Møller forklarer, at den sorte røg til at begynde med gik direkte op i luften og derfor kunne ses vidt omkring.

- Så bliver det voldsomt at se på. Men røgen kom hurtigt længere ned, da vi fik styr på det, og regnen hjalp os også, siger Jan Møller.

Årsagen til branden er endnu ukendt, og derfor skal politiet nu forsøge at finde den.

Umiddelbart har Jan Møller det gæt, at et stykke affaldsglas kan have virket som brandglas i det meget varme og solrige vejr tirsdag, og at ilden derfor har udviklet i løbet af natten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce