Annonce
112

Politiet efterforsker 'voldsom hændelse' på Banegårdspladsen

Tirsdag aften var en gruppe personer involveret i noget, der lignede et slagsmål på Banegårdspladsen i Vejle. Politiet har kun sparsomme oplysninger om episoden.
Annonce

Vejle: Omkring klokken 20 tirsdag aften var der flere vejlensere, som var vidne til en form for ballede på Banegårdspladsen.

En gruppe på mellem syv til 10 personer var involveret i noget, der kunne ligne et slagsmål, men som kommunikationschef ved Sydøstjyllands Politi, Ulla Kaspersen, indtil videre vælger at betegne som "en voldsom hændelse."

"Sydøstjyllands Politi kan bekræfte, at der tirsdag aften har været en voldsom hændelse ved Banegårdspladsen i Vejle. Hændelsen er under efterforskning med henblik på at fastlægge hvad, der konkret er foregået og hvem, der måtte have været involveret," skriver kommunikationschefen i en mail til Vejle Amts Folkeblad.

Foto: Local Eyes
Annonce

Én på skadestuen

Der skete tilsyneladende ingen anholdelser i forbindelse med hændelsen, men nogle få personer blev kortvarigt tilbageholdt af politiet umiddelbart efter.

Desuden blev en 21-årig mand sendt på skadestuen - dog ikke med livstruende skader, oplyser politiet.

Afhøringen af vidner og sporsikring fra Banegårdspladsen skal nu hjælpe politiet på vej til at finde ud af, hvad der ligger til grund for hændelsen, og hvem der kan udpeges som gerningsmændene, hvis der har været tale om vold.

Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericiansk lottospiller var millionær i to måneder uden at vide det: - Du får ikke min Nemkonto

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Fredericia

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Annonce