Annonce
Fredericia

Politiet ser med stor alvor på overfald på Devantiersvej: Falske betjente skaber utryghed

Politiaktion på Devantiersvej i Fredericia. Foto: Klaus Madsen
At udgive sig for at være betjent - og ovenikøbet gøre det i forbindelse med et hjemmerøveri - er en alvorlig ting.
Annonce

Fredericia: Da to mænd natten til torsdag overfaldt en kvinde i hendes lejlighed på Devantiersvej, begik de ikke kun en voldsforbrydelse. De præsenterede sig som politifolk.

- Vi ser med stor alvor på det, når nogen udgiver sig for at være politiet. Det er vigtigt, at folk altid kan stole på, at de, der præsenterer sig som politi, rent faktisk er det. Det skal man kunne være tryg ved, siger efterforskningsleder Jens Lyng.

Ifølge politiets oplysninger bankede de to mænd på døren hos en kvinde ved et-tiden, natten til torsdag. De var klædt i blandt andet kortærmede skjorter i den dueblå farve, politiets skjorter har.


Vi ser på det med stor alvor, når nogen udgiver sig for at være politiet.

Jens Lyng, efterforskningsleder


Kvinden har oplyst til politiet, at de to mænd udgav sig for at være betjente, hvorfor hun lukkede dem ind.

- Det sker heldigvis meget sjældent, at vi hører om falske betjente, men det sker. Og vi tager det som sagt meget alvorligt hver gang, siger Jens Lyng.

Straframmen for den slags er på seks måneders fængsel.

Annonce

Ingen oplysninger

Politiet har siden overfaldet bedt offentligheden om hjælp. Men ifølge Jens Lyng har ikke en eneste borger henvendt sig med bidrag til efterforskningen.

- Det kunne tyde på, at vi allerede har talt med alle, der har oplysninger, vi kan bruge. Men vi tager selvfølgelig stadig imod henvendelser, siger Jens Lyng til Fredericia Dagblad.

Signalement af geningsmændene

Mand A:

Mellemøstligt udseende, 170-175 centimeter høj, kraftig af bygning, iført en dueblå kortærmet skjorte, mørke bukser, hvide tætsiddende plastikhandsker og talte gebrokkent dansk.

Mand B:

Mellemøstligt udseende, 175-180 centimeter høj, kraftig bygget med karseklippet hår, iført en en dueblå kortærmet skjorte, cowboybukser, hvide tætsiddende plastikhandsker og talte gebrokkent dansk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ivan og den etbenede hane

Fredericia

Investeringer på vej i midtbyen: Gothersgade Syd bliver permanent gågade

Fredericia

Partier tager penge af kassen for at få råd til store anlægsopgaver - ny skole og teaterplaner afventer

Annonce