Annonce
112

Politiet har afspærret gade: Vidne så kvinde blive kørt væk i ambulance

En håndfuld politifolk var stadig på stedet, omkring tre timer efter episoden fandt sted. Der var dog ro på tingene der.Foto: Søren Gylling
Annonce

Kolding: Politiet afspærrede tirsdag formiddag en del af området omkring Munkegade og Klostergade i forbindelse med en efterforskning.

Ifølge Torben Wind, vagthavende ved Sydøstjyllands Politi, blev området spærret af, fordi der var sket en episode, der skabte uro og bekymring. Politiet modtog ifølge Torben Wind en anmeldelse om episoden, som Wind ikke vil komme nærmere ind på, klokken 09.53. Han kunne altså ikke oplyse yderligere om de involverede personer, eller hvad der var sket.

Ana Fressl, der er tjener på Tobbers, lagde godt mærke til, at politiet i løbet af formiddagen dukkede talstærkt op på Munkegade. Hun så dog ikke, hvad der skete op til, at politiet ankom til stedet.

- Der var en kvinde, der blev kørt væk i ambulance. Hun så ikke ud til at have det så godt, siger Anna Fressl.

Hun fortæller yderligere, at der har været masser af politi i området, og at der både har været hundepatruljer og retsteknikere på stedet.

JydskeVestkysten har forsøgt at få politiet til at bekræfte, at der er tale om en voldsepisode, men politiet henviser til en pressemeddelelse, der kommer senere. Her vil man også kunne finde svar på, om det var en kvinde, der blev kørt væk i ambulancen.

Et vidne har derudover fortalt, at politiet angiveligt leder efter en sort varevogn. Dette har JydskeVestkysten også forsøgt at få bekræftet, men politiet henviser igen til pressemeddelelsen.

Politisag i Kolding midtby.Foto: Søren Gylling
Politisag i Kolding midtby.Foto: Søren Gylling
Politisag i Kolding midtby.Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce