x
Annonce
112

Flere genstande beslaglagt: 35 visitationer i to zoner de seneste dage

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Der er sket beslaglæggelser, men ikke noget der har relation til mandagens skuddrab i Korskærparken, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Fredericia: Siden der på baggrund af skuddrabet i Korskærparken blev oprettet to visitationszoner, har politiet foretaget 35 visitationer.

- På nuværende tidspunkt er der siden oprettelsen blevet visiteret 35 gange, og der er i forbindelse med visitation sket beslaglæggelser, der imidlertid ikke har betydning for den igangværende efterforskning i drabssagen, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor der ikke står noget om, hvad der er blevet beslaglagt.

Politiet oplyste tirsdag, at visitationszonerne var et redskab til "at genoprette og fremover fastholde ro, tryghed og sikkerhed i boligområdet Korskærparken og i Fredericia i øvrigt".

Annonce
Foto: Sydøstjyllands Politi

Har modtaget gode oplysninger fra borgere

Siden mandagens skudepisode, der kostede en 24-årig mand livet, har politiet frigivet billeder af den person, som de betegner som gerningsmanden. Ved den lejlighed bad politiet offentligheden om hjælp til at identificere manden, der kørte fra gerningsstedet på en sort scooter.

- Flere borgere har henvendt sig med gode og relevante oplysninger, og der er modtaget yderligere henvendelser, som nu indgår i efterforskningen. Sydøstjyllands Politi hører fortsat meget gerne via 1-1-4 fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan føre politiet til personen på scooteren, skriver politiet, der samtidig takker for de tips, de allerede har fået.

De to visitationszoner gælder som udgangspunkt frem til og med 25. marts.

Hjelmen beskrives som:

  • Sort/hvid med åbent visir.
  • Hjelmen er sort i siderne med hvid lodret stribe i midten
  • Og har et hvidt, vandret logo eller skrift på siden af hjelmen.

Selve scooteren er:

  • Sort med tændt baglys på gerningstidspunktet.
  • Med to sidespejle.
  • Og mulige sort-hvid fælg på forhjulet.

Manden på scooteren er:

  • Iført sorte bukser med hvide ”markeringer” lige under knæet.
  • En sort jakke med hvide ”markeringer” ved albuen.
  • Han bærer sorte sko med hvid sål og hvidt logo, formentlig Nike, på siden.
  • Han var desuden iført den sort-hvid hjelm.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce