Annonce
112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Tirsdag aften truede to mænd sig til kontanter, cigaretter og sprut, da de med knive fægtede om sig i brugsen i Egeskov. På arbejde var en under og en over 18 år. De fik efterfølgende krisehjælp. Politiet opfordrer nu til, at borgere, der har viden om sagen, ringer ind. Det kan ske på telefon 1-1-4. Foto: Morten Kiilerich
Annonce

Egeskov: I tirsdags gik to mænd ind i brugsen i Egeskov. Fægtende med knive lykkedes det mændene at røve brugsen for kontanter, cigaretter og spiritus.

Efter røveriet har politiet modtaget få henvendelser fra borgere. Men det har ikke været tip, der har ført til noget. Hvad henvendelser har indeholdt, kan leder af Efterforskningscenter Syd, Frede Nissen ikke sige noget om.

- Men vi vil gerne opfordre folk til at kontakte os, hvis de ved noget, lyder det fra Frede Nissen.

Det gør sig både gældende, hvis man ud fra det signalement, der efter røveriet blev sendt ud, kan genkende personer, eller hvis borgere var i området og så noget mistænkeligt.

Sydøstjyllands Politi hører ligeledes gerne fra borgere, der måske har studset over bekendte eller venner, der pludselig har fået flere penge mellem hænderne eller er kommet til en fest med både ekstra spiritus og cigaretter.

- Vi hører gerne fra dem, og det er også muligt at komme med et anonymt tip, siger Frede Nissen.

Sydøstjyllands Politi sikrede efter røveriet overvågningen fra brugsen. Det vides ikke på nuværende tidspunkt, om billederne skal deles med offentligheden.

Signalement af gerningsmændene

Sydøstjyllands Politi har givet følgende beskrivelse af de to personer, som tirsdag aften begik røveri mod Dagli'Brugsen i Egeskov.

  • Gerningsmand A er 15 til 25 år, 175 til 185 centimeter høj, lys i huden, bar sorte bukser, sorte sportssko, arbejdshandsker og havde en rød pose.
  • Gerningsmand B er 15 til 25 år, 175 til 185 centimeter høj, var iført en grå hættetrøje, mørke jeans, hvide sko, grå arbejdshandsker og en støvmaske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Fællessang med afstand

Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Fredericia For abonnenter

De unge springer i øjnene i coronastatistikken: Indtager en kedelig førsteplads i Fredericia

Annonce