Annonce
112

Politiet massivt til stede ved Højbanen: Kvinde med knivstik ville ikke fortælle noget

Højbanen er ofte et samlingspunkt for Vejles misbrugere. Onsdag eftermiddag kom politiet til stedet, efter at der var sket en anmeldelse om knivstikkeri. Arkivfoto: Angelina Owino
En 48-årig kvinde fra Vejle blev kørt på skadestuen onsdag eftermiddag efter at være blevet stukket med en kniv i lysken.
Annonce

Vejle: Et talstærkt politi rykkede ud til Højbanen onsdag eftermiddag, efter at man klokken 13.06 modtog en anmeldelse om, at en kvinde var blevet stukket med en kniv.

Da politiet kom frem, var der hverken tumult eller ballade blandt de personer, der opholdt sig ved Højbanen.

Det viste sig, at én af kvinderne i misbrugsmiljøet ved Højbanen var blevet stukket med en kniv, men hun havde haft snitsåret i mindst 30 minutter, inden én af de andre tilstedeværende valgte at tilkalde en ambulance, fordi vedkommende syntes, at kvinden havde brug for hjælp.

Inden da havde hun fortalt, at hun var blevet stukket, men til politiet ønskede hun hverken at fortælle, hvem der havde stukket hende, eller hvor og hvornår det var sket.

Det oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Annonce

På bar bund

- Så indtil videre er vi lidt på bar bund. Så hvis nogen ved noget om hændelsen, hører vi gerne fra dem, siger vicepolitiinspektøren.

Den 48-årige kvinde, som var blevet stukket i lysken, indvilgede i at tage med på skadestuen. Der var dog ikke tale om et voldsomt stiksår, men snarere et overfladisk snit, lyder det fra politiet.

Man kan kontakte politiet med med eventuelle oplysninger på telefon 114.

Annonce
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Annonce