Annonce
112

58-årig mand fundet død i villa: Politiet undersøger mistænkeligt forhold i Ekkodalen

Sydøstjyllands Politi fik torsdag morgen kl. 07.53 en anmeldelse om et dødsfald i en villa i Ekkodalen. Politiet anser sagen som mistænkelig og sendte mange efterforskere til Erritsø.

Erritsø: Sydøstjyllands Politi oplyser, en 58-årig mand er fundet død i en villa i Ekkodalen i Erritsø. Manden var bosiddende i villaen.

Sydøstjyllands Politi har netop udsendt følgende pressemeddelelse om undersøgelserne i Ekkodalen.

"På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er Sydøstjyllands Politi til stede i Erritsø sammen med tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner og i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen. Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger, der kan deles med offentligheden".
Annonce
Politiet har spærret adgangsvejene af til Ekkodalen i Erritsø, hvor man er i gang med at undersøge et mistænkeligt forhold. Foto: Kathrine Jensen

Ekkodalen var afspærret

Politiet fik en anmeldelse om dødsfaldet kl. 07.53 torsdag morgen. I første omgang kunne politiet ikke oplyse, hvorfor man var til stedet i Ekkodalen, der blev spærret af - også for beboerne på vejen.

I første omgang fik beboerne ikke lov at komme ind bag afspærringerne, og dem, der skulle ud, blev eskorteret af politiet. Det oplyste Fredericias Dagblads journalist på stedet torsdag formiddag.

Hele formiddagen var der en række uniformerede og civile betjente tilstede i Ekkodalen. Der var også hundepatruljer, som undersøgte området omkring villaen. Kl. 11.16 er Ekkodalen stadig afspærret, og mange af politiets efterforskere er tilstede.

Vi følger løbende udviklingen i sagen.

Politiet har spærret adgangsvejene af til Ekkodalen i Erritsø, hvor man er i gang med at undersøge et mistænkeligt forhold. Foto: Kathrine Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Annonce