Annonce
112

Politiet opfordrer til opmærksomhed: Flere områder ramt af indbrud

Politiet har travlt i julemåneden. Det har de, fordi indbrudstyvene er særdeles aktive - også i Fredericia. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
Det er ikke usædvanligt for december, at politiet har ekstra travlt på indbrudsfronten. Alene på dagens døgnrapport meldes der om seks indbrud. På gårsdagens rapport var der fire.
Annonce

Fredericia: Julen nærmer sig med hastige skridt, og i samme takt stiger antallet af indbrud på politiet døgnrapport.

I Fredericia er det ingen undtagelse.

Vær særlig opmærksom på, at man ikke bor i et fort, hvor hækken er høj. Lad være med at stille skraldespanden ud til vejen, fordi du skal ud og rejse i flere dage. Sørg for at have en god aftale med naboen om, at de holder øje.

Kenneth Nielsen, politikommissær, Sydøstjyllands Politi

Annonce

Stjal computeren

Det seneste døgn har der været to indbrud i Taulov, to i Erritsø, et i Snoghøj og et i Golfkvarteret.

Det oplyser Kenneth Nielsen, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Klokken 2.05 opdagede – formentlig en virksomhedsejer – hvordan to mænd i hættetrøjer i en hvid Peugeot kørte rundt på virksomhedens område. Da det er indbrud i øjeblikket, kontaktes politiet med det samme. Tre minutter efter er patruljerne på stedet, men på overvågningen ses det, hvordan politiet kører ind fra den ene side af området, mens den hvide Peugeot forlader området ad den anden udgang. Det lykkedes dermed ikke politiet at få fat i de to hættetrøje-klædte mænd. Det positive er dog, at der heller intet er forsvundet fra stedet.

På Stenhøjvænget i Golfkvarteret blev udbyttet blandt andet en computer, da en ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til villaen.

Indbruddet er sket i tidsrummet mellem tirsdag klokken 20 og onsdag klokken 11. Der er ingen tegn på indbrud, så der er formentlig tale om, at noget har stået ulåst.

Annonce

Trak gardinerne for

Klokken 17.58 modtog politiet en anmeldelse om et indbrud på Blåbærvej i Taulov. Her er tyven formentlig kommet ind via en terrassedør, og i villaen har tyven så gennemrodet både skuffer og skabe. Herfra blev stjålet smykker. Gerningstidspunktet er angivet til onsdag mellem 11.30 og 17.55.

Klokken 18.05 var der så igen indbrud i Taulov – ganske kort fra Blåbærvej. På Finsensvej har en indbrudstyv været så ublu, at han smed en sten gennem en rude til villaen. Fra stedet er der forsvundet en Iphone, diverse smykker og parfumer. Politiet fandt stenen, der blev brugt til indbruddet. Den har man efterfølgende forsøgt at sikre DNA fra.

Klokken 19.46 tikkede endnu en anmeldelse ind hos politiet. Denne gang fra Erritsø.

En villa på Erritsøgårdsvej har mellem tirsdag klokken 10 og onsdag 19.30 haft besøg af ukendte gerningsmænd, der var så frække at trække alle gardinerne for vinduerne, mens de rendte rundt og rodede villaen igennem. Derfra blev stjålet smykker og armbånd. Tyven er kommet ind via et vestvendt vindue, og til foretagendet har pågældende brugt et rødt koben.

Annonce

Gode råd

På Bytoften i Erritsø har der været indbrud mellem onsdag klokken 10 til onsdag 23.30. Her er vinduet til soveværelset brudt op, og politiet har fundet mærker fra et 30 millimeter koben. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er forsvundet, men alt tyder på, at tyven målrettet er gået efter guldsmykker.

- Vær særlig opmærksom på, at man ikke bor i et fort, hvor hækken er høj. Lad være med at stille skraldespanden ud til vejen, fordi du skal ud og rejse i flere dage. Sørg for at have en god aftale med naboen om, at de holder øje. Og så de helt basale råd. Hav lyset tændt, så huset virker beboeligt, og få naboen til at parkere sin bil i din indkørsel, hvis du er væk længere tid, lyder opfordringen fra politikommissær Kenneth Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter badeulykke på Østerstrand: Badegæster siger ja tak til mere skiltning

Alarm 112 For abonnenter

Tumult i retten: Syv personer blev anholdt forud for LTF-sag fra Fredericia

Annonce