Annonce
Alarm 112

Politiet søger hjælp: Så du to biler baldre ind i hinanden flere gange på motorvejen?

Så du en episode, hvor to biler påkørte hinanden på motorvej, så vil politiet gerne høre fra dig. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Fyn/Trekantområdet: Politiet på Fyn og i Sydøstjylland efterlyser vidner til en omfattende sag, hvor der flere gange er sket forsætlig påkørsel på motorvejen.

Fyns Politi oplyser, at der med sikkerhed er sket et sammenstød mellem en hvid varebil og en grå Hyundai personbil på motorvejen ved Nr. Aaby.

Vagtchef Steen Nyland siger, at der er skader på begge biler, der indikerer, at de i hvert fald er kørt ind i hinanden.

- Der er formentlig tale om noget trafikal chikane, men førerne har noget divergerende forklaringer om, hvem påkører hvem. Derfor søger vi vidner, siger han.

Annonce

Fortsat til Jylland

De to kamphaner er tilsyneladende fortsat deres chikane af hinanden, for bilerne er blevet standset i Jylland, oplyser Nyland. Vagtchef Torben Wind fra Sydøstjyllands Politi bekræfter, at bilerne blev standset ved Vejle.

Sydøstjyllands Politi beskriver desuden en episode på motorvejen ved Taulov i retning mod Vejle, hvor de to biler ligeledes er kørt forsætligt ind i hinanden.

- Der er buler i bilerne, men ingen er kommet til skade, siger Torben Wind.

Steen Nyland fra Fyns Politi bekræfter, at der er tale om de samme biler. Nu skal der ske efterforskning og formentlig sammenkobling af sagerne, oplyser begge politikredse. Ingen af dem har haft held til at afklare, hvad der er op og ned. Derfor efterlyses vidner.

Så du noget et af de to steder, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Onsdagens coronatal: Hannerup sogn alarmerende tæt på nedlukning

Annonce