Annonce
112

Politiet søger vidner til røveri med svensknøgle i 7-Eleven

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Røveren benyttede sig af en svensknøgle til at true sig til kassebeholdningen i kiosken ved Banegårdspladsen mandag aften.
Annonce

Vejle: Politiet hører gerne fra vidner, som opholdt sig i nærheden af Banegårdspladsen mandag aften i minutterne forud for klokken cirka 23 og bemærkede en mand, som klokken 22.58 begik røveri i 7-Eleven.

Manden beskrives som lys i huden, 175 til 180 centimeter høj, iført sort kasket, mørk jakke med camouflage-stafferinger og grå hættetrøje indenunder. Han bar desuden mørke jeans foruden brune og grå sneakers.

Han gik ind i kiosken og truede ekspedienten med en metalgenstand til at få udleveret pengene fra kassen. Han brugte den samme genstand til at smadre den glasrude, som var opstillet for at adskille personale fra kunder.

Derved lykkedes det ham at få udleveret kassens indhold og stikke af fra stedet.

Politiets efterforskning har efterfølgende vist, at metalgenstanden, som manden benyttede sig af, var en svensknøgle. Det oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

- Det her er selvfølgelig noget, vi arbejder videre med. Vi hører gerne fra vidner, hvis nogen har bemærket nogen, der har lusket rundt og taget mod til sig i tiden op til røveriet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Seks nye coronatilfælde

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Fredericia For abonnenter

Trafikken på motorvejen vil fortsat stige: Samfundsøkonomi, trængsel og nye vejforbindelser spiller ind

Fredericia For abonnenter

Virksomheder glade for elitesmileys: - Det, der betyder mest, er, at kunderne ved, at alt er, som det skal være

Annonce