Annonce
forside

Politiet skal undersøge brandårsag: Formoder tagpap-arbejde gik galt

Onsdag eftermiddag var brandvæsnet stadig i gang med slukningen af branden på Vesterballevej. Sydøstjyllands Politi umiddelbare forklaring er, at den blev forårsaget af arbejde med tagpap, men det skal videre undersøgelser fastslå. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Snoghøj: Branden på Vesterballevej 7a er nu næsten slukket. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. Politiet oplyser samtidig, at man nu har en formodning om, hvordan branden er opstået:

"Som tidligere oplyst skal det nu nærmere undersøges, hvordan branden opstod. Det formodes på nuværende tidspunkt stadigt at være sket som følge af arbejde på bygningens tag med tagpap. Myndighederne vil først senere kunne starte undersøgelserne på brandstedet af sikkerhedshensyn. Der er ikke yderligere oplysninger om dette på nuværende tidspunkt", skriver politiet i pressemeddelelsen.

Der kan i de kommende timer blive behov for efterslukning, så derfor bistår hjemmeværnet med afspærring af indsatsområdet, mens det kommende arbejde for myndighederne står på.

Annonce

Stadig afspærringer

Beboere i det evakuerede område kan nu vende tilbage, og dem, der skulle blive indenfor, kan gå ud igen. Dog er industriområdet mellem Lyngsoddevej og Vesterballevej stadigt afspærret. Sydøstjyllands Politi anmoder stadigt om, at nysgerrige ikke søger mod stedet, hvor myndighederne fortsat arbejder. I løbet af branden blev der udviklet kraftig røg, og antagelsen var og er, at den var giftig at indånde. Om det reelt var tilfældet, vil være en del af de videre undersøgelser. Der er ikke på nuværende tidspunkt bekræftede oplysninger om, at nogen beboere eller andre er blevet dårlige som følge af røgen. Politiet oplyser dog, at hvis man skulle føle sig dårlig og har været udsat for røgen, så skal man søge læge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Debat

Hvornår får vi svar i ledelsessagerne?

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia

Regler forvirrer: Midtby-butik møder undren fra folk, der tror, den skal holde lukket

Alarm 112

Politibetjent slæbt med gassende bil på Holstensvej: Flere sigtelser venter fører

Annonce