Annonce
112

Politiet stod klar med bødeblokken i trafikken mandag

Der blev skrevet en del bøder i trafikken i Vejle midtby mandag. Arkivfoto: Michael Bager
Der er fokus på de bløde trafikanter i denne uge, hvor politiet især holder øje med lys på cyklen og styrthjelm på knallerten.
Annonce

Vejle: Landet over gennemfører politiet i denne uge en kampagne, hvor der er fokus på de bløde trafikanter.

Fodgængere, cyklister og folk på knallert er nemlig ofte meget udsatte i trafikken, og derfor er det vigtigt, at de overholder færdselsreglerne på lige fod med bilisterne.

Mandag stod færdselspolitiet flere steder i Vejle midtby, og her var der flere, der fik en hilsen med sig hjem i form af en bøde, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Patruljecenter Midt.

Fire cyklister fik bøder for at køre uden lys på cyklen. Det skete på Boulevarden og i Vestergade.

Otte fodfængere måtte betale en bøde på 500 kroner, fordi de gik over for rødt lys. Og én knallertkører blev taget uden styrthjelm i Skovgade.

Annonce

I oplandet tirsdag

Heller ikke bilisterne slap for at blive kontrolleret mandag i Vejle.

To bilister på Boulevarden fik en bøde og et klip i kørekortet for at køre og tale i mobiltelefon samtidig. Det skete også for to bilister på Horsensvej, én på Bakkedraget, én på Toldbodvej og én på Vindingvej.

Desuden blev to bilister taget i at køre uden sele på Boulevarden, mens en anden bilist manglede selen på Østerbrogade.

- I dag, tirsdag, kører vi rundt i alle byer i Vejles opland. Det er lige fra Børkop og Egtved til Give, Thyregod og Jelling, fortæller politikommissær Jesper Duus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce