Annonce
Fredericia

Politikere på rundtur: Fredericia skal ikke på ghettolisten igen

Helhedsplanudvalget har besøgt Randalsparken og Skanseparken. PR foto
Hvordan ser Fredericias boligområder ud? Det har helhedsplanudvalget kigget nærmere på.

Fredericia: Siden efteråret har helhedsplanudvalget set nærmere på de forskellige boligområder, der er i Fredericia. Hvordan ser de ud? Hvem bor der? Hvordan har de udviklet sig gennem årene? Det har udvalget gjort for ikke mindst at sikre en sammenhæng og helhedstænkning i kommunens indsatser

Derfor har helhedsplanudvalget siden september været på tre rundture i forskellige boligområder i byen sammen med direktørerne fra to af Fredericias boligorganisationer, Finn Muus fra Boligkontoret Fredericia og Jens Christian Lybecker fra boli.nu. Sidste rundtur gik forleden til Randalsparken og Skanseparken.

- I helhedsplanudvalget har vi haft et stort fokus på den nye boligsociale helhedsplan i Sønderparken og Korskærparken, og det har vi fortsat. Vi er samtidig meget optaget af sammenhænge i byen, for vi vil gerne tænke i helheder og se udviklingen på tværs af kommunens mange boligområder, fortæller formand for helhedsplanudvalget, Turan Savas, i en pressemeddelelse.

Annonce

Uddannelse og beskæftigelse

Helhedsplanudvalget er også dykket ned i data for de forskellige områder. De har blandt andet rettet deres fokus på, hvordan man i fællesskab kan knække kurven i forhold til uddannelse og beskæftigelse, og hvad der skal til for ikke at havne på regeringens såkaldte ghettoliste igen.

Næste gang helhedsplanudvalget mødes, er det sammen med social- og beskæftigelsesudvalget for at sætte fokus på beskæftigelse på tværs af boligområder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce