Annonce
Kultur

Deltag i afstemningen: Politikere var uenige - hvad mener du?

Sådan kunne kunstprojektet komme til at tage sig ud bortset fra, at Ny Nitrogens ejere allerede har stillet betingelse om, at det alene er tankene, der må udsmykkes udvendigt. Foto: Projektbeskrivelsen

Fredericia: Et enigt børne-, kultur- og fritidsudvalg i Middelfart sagde i sidste uge ja til, at samarbejde med Fredericia og projektgruppen Creator Projects om at forsøge at realisere det internationale kunstprojekt på ammoniaktankene.

Tirsdag sagde flertallet i kultur- og fritidsudvalget i Fredericia også ja til at blåstemple projektet og give arbejdstimer i forvaltningen til det.

Løsgænger Karsten Byrgesen har indtil videre som den eneste sagt klart nej til, at Fredericia Kommune skal bruge ressourcer på projektet. Middelfart er velkommen til at gøre det, og han har intet imod, at projektet realiseres, hvis det ikke giver udfordringer for miljøet.

Fredericia Dagblad har oprettet en afstemning for at få en fornemmelse af, hvad holdningen er til kunst på tankene. Indtil videre har godt 600 stemt. Knap halvdelen siger, at det er en god ide, lige så mange siger nej tak, mens resten er lige glade. Hvad mener du?

Annonce

 

Og hvad mener du om kommunernes engagement? Skal de involvere sig eller holde sig væk?

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Kultur For abonnenter

Skuespillere ser lys forude for teaterfremtid: Vi tror på et nyt Fredericia Teater

112

Røgudvikling følges nøje efter brand på Bundgårdsvej: - Ikke anledning til evakuering

Annonce