Annonce
Kultur

Deltag i afstemningen: Politikere var uenige - hvad mener du?

Sådan kunne kunstprojektet komme til at tage sig ud bortset fra, at Ny Nitrogens ejere allerede har stillet betingelse om, at det alene er tankene, der må udsmykkes udvendigt. Foto: Projektbeskrivelsen

Fredericia: Et enigt børne-, kultur- og fritidsudvalg i Middelfart sagde i sidste uge ja til, at samarbejde med Fredericia og projektgruppen Creator Projects om at forsøge at realisere det internationale kunstprojekt på ammoniaktankene.

Tirsdag sagde flertallet i kultur- og fritidsudvalget i Fredericia også ja til at blåstemple projektet og give arbejdstimer i forvaltningen til det.

Løsgænger Karsten Byrgesen har indtil videre som den eneste sagt klart nej til, at Fredericia Kommune skal bruge ressourcer på projektet. Middelfart er velkommen til at gøre det, og han har intet imod, at projektet realiseres, hvis det ikke giver udfordringer for miljøet.

Fredericia Dagblad har oprettet en afstemning for at få en fornemmelse af, hvad holdningen er til kunst på tankene. Indtil videre har godt 600 stemt. Knap halvdelen siger, at det er en god ide, lige så mange siger nej tak, mens resten er lige glade. Hvad mener du?

Annonce

 

Og hvad mener du om kommunernes engagement? Skal de involvere sig eller holde sig væk?

 

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Borgere får besked om skift af privat hjemmehjælp: Men kommunen afventer endelig underskrift

Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Fredericia For abonnenter

Efter debat om udbud: Embedsmænd og Kære Pleje mødes fredag morgen

Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Annonce