Annonce
Kultur

Deltag i afstemningen: Politikere var uenige - hvad mener du?

Sådan kunne kunstprojektet komme til at tage sig ud bortset fra, at Ny Nitrogens ejere allerede har stillet betingelse om, at det alene er tankene, der må udsmykkes udvendigt. Foto: Projektbeskrivelsen
Annonce

Fredericia: Et enigt børne-, kultur- og fritidsudvalg i Middelfart sagde i sidste uge ja til, at samarbejde med Fredericia og projektgruppen Creator Projects om at forsøge at realisere det internationale kunstprojekt på ammoniaktankene.

Tirsdag sagde flertallet i kultur- og fritidsudvalget i Fredericia også ja til at blåstemple projektet og give arbejdstimer i forvaltningen til det.

Løsgænger Karsten Byrgesen har indtil videre som den eneste sagt klart nej til, at Fredericia Kommune skal bruge ressourcer på projektet. Middelfart er velkommen til at gøre det, og han har intet imod, at projektet realiseres, hvis det ikke giver udfordringer for miljøet.

Fredericia Dagblad har oprettet en afstemning for at få en fornemmelse af, hvad holdningen er til kunst på tankene. Indtil videre har godt 600 stemt. Knap halvdelen siger, at det er en god ide, lige så mange siger nej tak, mens resten er lige glade. Hvad mener du?

 

Og hvad mener du om kommunernes engagement? Skal de involvere sig eller holde sig væk?

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce