Annonce
Debat

Politikerne kan godt begynde at frygte vælgernes dom

Gorm Flagstad

Politik: Bliver det kommende folketingsvalg et nyt jordskredsvalg? Og bliver Nye Borgerlige repræsenteret med mange mandater i Folketinget?

Mange danskere falder for et parti, der slår på lov og orden og frygten for alt det nye. Politikerne er et spejlbillede af tidsånden. Men det er direkte grotesk og meget ubehageligt, at en ledende politiker fra Dansk Folkeparti i Faxe i ramme alvor kan opfordre til, at skyde migranter. Hvad skal det ende med? Heldigvis har flere fra Dansk Folkeparti taget afstand - og politikeren har nu mistet sin udvalgsformandspost.

Som kulturliberal tager jeg skarp afstand fra sindelagskontrol, populisme, intolerance, myter og fordomme.

Naturligvis føler Dansk Folkeparti sig voldsomt presset af Nye Borgerlige - og at Socialdemokratiet har skiftet ham - og Venstre er på vej tilbage i Jylland. Jeg bliver ikke overrasket, hvis Alternativet og Nye Borgerlige mandatmæssigt vinder det kommende folketingsvalg. Politikerne ligger, som de har redt. Politikerleden er stor i vort land, og den eneste mulighed, vælgerne har for at vise denne utilfredshed, er via stemmesedlen. De gamle partier har alt at frygte, da vælgernes dom kan blive hård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Falck fyrer 300 ansatte i Danmark

Sydjylland

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce