Annonce
112

Politirapporten: Telt på volden og glasskår på Gasværksgrund

Mens Sydøstjyllands Politi havde en travl aften og nat andre steder i politikredsen, så gik det anderledes roligt for sig i Fredericia. Dog ikke på Gasværksgrunden, hvor der var fest. Politiet kiggede forbi, men da var alle væk. Kun glasskår og andet affald lå tilbage. Foto: Nana Hanghøj
Annonce

Fredericia: Et par drenge i 15-års alderen blev overrasket, da politiet lørdag aften dukkede op ved deres lille lejrplads på voldanlægget ved Vossvej-Egeskovvej. Drengene havde slået et lille pop-up telt op og ville fiske. De havde begge fisketegnene i orden, og de lovede betjentene at rydde pænt op, når de forlod stedet. Der var dermed ikke tale om camping og alt var i orden, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz.

En politipatrulje blev senere lørdag aften sendt til Gasværksgrunden, hvor en forbipasserende havde noteret sig, at der var godt gang i festen. Børn ned til 12-13 år deltog i festen, som blandt andet omfattede, at der blev smadret flasker. Da politiet kom frem, var der ingen unge tilbage, men til gengæld sporene efter dem i form af glasskår, oplyser vagtchefen.

Søndag middag var sporene efter aftenens fest stadig at se i form af knuste flasker, madaffald og en smadret cykel.

Patruljen fik lørdag aften desuden standset en 37-årig bilist, som blev sigtet for spirituskørsel. Hun kørte i beruset tilstand i Dronningens Gade, oplyser Hans Hoffensetz.

Vraget af en cykel lå også tilbage på Gasværksgrunden søndag. Foto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Fredericia For abonnenter

Konkursbo dækker ikke tab: Trofast teatergæst insisterer på at tabte billetter byttes med nye

Annonce